Op zoek naar een nieuwe hobby? Leer drummen!

drummer man close up
5
(3)

Netflix uitgekeken? Alle bordspellen al tig keer gespeeld (en gewonnen natuurlijk)? Laatste stukjes in je legpuzzels gelegd? Dan is het tijd om een nieuwe hobby te ontdekken! Maar wat dan? Iets creatiefs, sportiefs maar ook muzikaals. Ga leren drummen!

Het is nu al de zoveelste keer dat de corona crisis ervoor zorgt dat we weer veel thuis zitten. Waar je bij de eerste lockdown nog genoeg te doen had – en het stiekem best fijn vond om lekker thuis te blijven – baal je nu enorm van die gesloten deuren. Herkenbaar! De grootste uitdaging is om jezelf actief te houden tijdens een lockdown. Zeker nu we weer de winter in gaan en het buiten toch wel erg koud wordt, is dat geen gemakkelijke taak. Heb jij al een hobby om de verveling tegen te gaan en actief te blijven? Nee? Waarom leer je geen instrument spelen. Zo houd je brein actief. Ook je lichaam topfit houden? Leer drummen met Online Drumles!

In dit artikel lees je:

Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren

drummer latere leeftijdTijdens quarantaine een nieuwe hobby zoeken. Wie is er niet mee bezig geweest het afgelopen jaar? En een nieuwe hobby oppakken, dat kan altijd! Of je nu in quarantaine zit of niet, of je nu jong bent of al op latere leeftijd. Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren!

Wij denken er bij Online Drumles net zo over. Drummen is een hobby die iedereen kan oppakken. Je bent nooit te oud om te leren drummen. Sterker nog, de meeste mensen leren drummen op latere leeftijd. Of je nu jong of oud bent, het gaat vooral om het maken van meters. Natuurlijk is het fijn als je talent hebt, maar iedereen heeft gevoel voor ritme dus met oefenen kom je er ook!

Drummen is een creatieve nieuwe hobby die iedereen kan oppakken. Zeker met de hulp van Online Drumles! Onze drumleraar Léon heeft na meer dan 20 jaar ervaring zijn eigen LeonDrums© Methode bedacht. Een lesmethode die ervoor zorgt dat iedereen kan leren drummen. Jij dus ook! Twijfels over de lesmethode? Met onze ‘iedereen kan leren drummen’-garantie kun je de lesmethode vrijblijvend uitproberen. Zo zeker zijn we over onze methode.

Ga drummen en blijf topfit!

Drummen is niet alleen leuk, maar ook zeker een sportieve hobby. Sportief? Jazeker! Bij het drummen ben je enorm sportief bezig. Je bent namelijk in beweging met twee armen én twee voeten. En die moet je ook nog onafhankelijk van elkaar kunnen coördineren. Geloof me, daar ga je van zweten!

Dit is overigens niet de enige reden waarom drummen gezond is. Ook voor je mentale gezondheid is drummen een aanrader. Drummen zorgt voor ontspanning, werkt stress verlagend en verlaagt je bloeddruk. En voor een nieuwe hobby in coronatijd zijn minder stress en meer ontspanning waarschijnlijk belangrijke vereisten. Je wilt je immers niet te druk maken terwijl je thuis in quarantaine zit.

Wist je trouwens dat drummen tegenwoordig ook als vorm van meditatie wordt gebruikt? Als dat geen rust geeft tijdens het thuiszitten, dan weten wij het ook niet meer!

Probeer Online Drumles gratis uit

Je kunt stoppen met het zoeken naar een nieuwe hobby! Online Drumles is er voor creatieve, sportieve en muzikale mensen. Voor iedereen dus. Enthousiast geworden, maar wil je niet gelijk aan een nieuwe hobby vastzitten? Dat begrijpen wij helemaal. Je kunt het allereerste hoofdstuk van Online Drumles gratis uitproberen. Deze proefles kun je met én zonder drumstel doorlopen. Perfect om kennis te maken met onze lesmethode en te kijken of drummen iets voor jou is.

Online Drumles via tabletWil je eerst je toekomstige nieuwe hobby ontdekken? Neem een proefabonnement van 14 dagen. Gedurende deze twee weken kun je alle lesvideo’s op Online Drumles – en dat zijn er inmiddels meer dan 1000 – risicoloos bekijken en uitproberen. Waar en wanneer jij wilt. Wat dat betreft is Online Drumles een ideale nieuwe hobby voor thuis. Niemand die in de gaten houdt of je wel echt hebt geoefend met drummen. Jij hebt de leiding over jouw leerproces. Zo kun je zelf ontdekken of drummen wat voor jou is!

En mocht het nog niet duidelijk zijn, drummen is een leuke hobby voor mannen én vrouwen! Kijk maar eens naar de beste drummers volgens Online Drumles en de vrouwelijke drummers die je moet kennen. Met veel oefenen sta jij in de toekomst misschien ook wel in deze rijtjes!

Je eigen drumstel

Heb je nog geen drumstel in huis en wil je dat wel graag? Geen probleem. Wij helpen je uit de brand. Je kunt bij Online Drumles namelijk een elektrisch drumstel huren met een drumstelabonnement. Je betaald dan een maandbedrag, waar ook de lessen bij zijn inbegrepen. Zo ben je in één keer klaar om te leren drummen! Maar ook voor de fanatiekelingen die gelijk hun eigen drumstel willen, zijn wij er. Koop een elektrisch drumstel in combinatie met een jaar lang drumlessen van Online Drumles. We bieden voor zowel huur als koop elektrische drumstellen van Yamaha aan. Waarom? Simpel: Yamaha heeft de beste prijs kwaliteitsverhouding op het gebied van elektrische drumstellen. Wij zijn fan! Jij ook? Check of jouw perfecte drumstel er ook tussen staat!

Veel plezier en succes met je nieuwe hobby!

Wat vond je van de inhoud op deze pagina?

Klik op een ster om jouw mening te geven!

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal beoordelingen 3

Er zijn nog geen beoordelingen. Word de eerste die deze pagina beoordeeld!

Aangezien je deze pagina nuttig vindt...

Volg ons op social media!

Wat jammer dat deze pagina niet nuttig is voor jou!

Help ons dit te verbeteren!

Hoe kunnen we de inhoud verbeteren?


Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle
Sluiten