Het leukste, muzikale Sinterklaascadeau

Tips voor je muzikale verlanglijst
Sinterklaas achter laptop leukste muzikale sinterklaascadeau drummen online drumles
4.8
(4)

De R zit weer in de maand. Dat betekent dat december er weer aankomt. En natuurlijk komen ook Sint en zijn Pieten binnenkort weer langs. De hoogste tijd om jouw verlanglijstje te maken! We geven je alvast een aantal muzikale cadeautips die Sinterklaas niet mag vergeten.

Muzikaal verlanglijstje

Of je nu 8 jaar, 14 jaar of al volwassen bent, cadeaus krijgen van Sinterklaas is altijd leuk. Zeker als het een cadeau is dat van jouw muzikale verlanglijst af komt. Maar wat moet je daar dan op zetten? Als je nooit stil kan zitten en altijd op muziek aan het meetikken bent, dan is drummen wel wat voor jou. Maar drummen begin je niet zomaar aan. Van een drumstel tot drumstokken, je drumcarrière heeft veel basisbenodigdheden. Maar gelukkig kun je jouw wensen op je muzikale verlanglijstje zetten zodat Sinterklaas al jouw wensen kent.

Download hier jouw Sinterklaasverlanglijst.
Hang hem voor je raam en laat de Sint weten wat je wilt krijgen!

Jouw Sint verlanglijst

Past dat wel in mijn schoen?

Oefenpad cadeaus voor drummers

Drumstellen zijn er van heel groot tot heel klein. Misschien is een drumstel net te groot om je schoen voor te zetten, maar in de zak van Sinterklaas past alles! Een drumstel, of dit nu akoestisch of elektrisch is, kan Piet dus wel over de daken sjouwen. Maar ook kleine Sinterklaascadeaus kun je op je verlanglijst zetten. De meeste cadeaus voor drummers kun je makkelijk je schoen voor zetten. Denk maar eens aan een paar drumstokken, een drumkruk, een oefenpad of een koptelefoon.

Groot muzikaal cadeau

Of je nu hele grote schoenen hebt of niet, een groot cadeau wil Sinterklaas ook nog wel eens uitzoeken. En laat een elektrisch drumstel nu de leukste cadeautip voor Sinterklaas zijn! Beginners, gevorderden en zelfs professionals hebben de e-drums al omarmd. Nu jij nog! De meeste elektrische drumstellen passen in elke ruimte van de kamer. Zo groot zijn ze dus niet. Piet hoeft zich niet moe te sjouwen om een drumstel bij je schoorsteen of deur te krijgen. Bekijk de top 3 drumstellen voor beginners en check welk drumstel door jouw schoorsteen past.

Drumlessen cadeau

Online Drumles volgen via tablet elektrisch drumstel

Als het drumstel toch te groot is, zijn drumstellen een goed begin. Deze passen 100% zeker in je schoen. Het zijn namelijk online drumlessen! Zolang je een laptop, tablet of smartphone hebt, kun je alle 1500+ lessen gemakkelijk volgen. Waar en wanneer je wilt. Én het is makkelijk voor de Sint: er hoeft geen tijdstip te worden afgesproken met een drumleraar. Twijfel je nog? Dan kun je Sinterklaas laten weten dat de eerste 14 dagen bij Online Drumles een proefperiode zijn. Dan kun je alles even uitproberen voor je echt aan je drumcarrière begint. Je kunt toegang krijgen tot alle lessen met een jaar- of maandabonnement. Dat laatste is maar €29,99 per maand. Tel daar de proefperiode van twee weken bij op en je hebt zes weken lang Online Drumles voor minder dan drie tientjes! Daar zal de Sint blij van worden.

Sinterklaascadeau voor kinderen én grootouders

drummer op latere leeftijd

In tegenstelling tot andere cadeaus zit er geen minimale en maximale leeftijd op drummen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren drummen. Ongeacht leeftijd. Tikkende en muzikaal aangelegde (klein)kinderen kunnen hun energie kwijt op een drumstel. Maar ook voor opa en oma is drummen ideaal. Drummen is namelijk niet alleen leuk, maar ook gezond. Geef ze dus die cadeautip om Online Drumles op hun verlanglijst te zetten. Bijkomend voordeel: je kunt ook samen genieten van een account. Zo kan de Sint twee cadeaus in één geven!

Heeft Sinterklaas nog vragen?

Denk je dat de Sint nog vragen heeft, dan kun je hem gerust naar onlinedrumles.nl sturen. Alle vragen worden beantwoord. En als de Sint meer wilt weten, kan hij altijd contact opnemen via het onderstaande formulier. We zorgen dat hij alles weet over jouw wensen en jij op 5 december je muzikale cadeau in de zak van Sinterklaas vindt!

 

Wat vond je van de inhoud op deze pagina?

Klik op een ster om jouw mening te geven!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal beoordelingen 4

Er zijn nog geen beoordelingen. Word de eerste die deze pagina beoordeeld!

Aangezien je deze pagina nuttig vindt...

Volg ons op social media!

Wat jammer dat deze pagina niet nuttig is voor jou!

Help ons dit te verbeteren!

Hoe kunnen we de inhoud verbeteren?


Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle