Kerstcadeau voor alle leeftijden

De leukste cadeaus om te geven én krijgen met Kerstmis!
kerstcadeau voor alle leeftijden drumles kerst
5
(7)

Ho ho ho! De Kerstman is al druk bezig om zijn slee te beladen met cadeautjes. Maar of hij dat allemaal op tijd gaat redden? Help ‘m anders een handje! Met deze cadeautips voor jong en oud haal jij het ideale kerstcadeau in huis. Jouw drummende zoon of dochter, oma of vader, buurman of nicht kun je niet blijer maken deze kerst.

All I want for Christmas is…

Drumles natuurlijk! Of je nu jong bent of je jeugddroom eindelijk wilt laten uitkomen. Drummen is voor iedereen. En met de lesvideo’s van Online Drumles kan iedereen leren drummen. Ideaal dus! En het leukste cadeau om te krijgen en geven voor Kerstmis. Voor nog geen drie tientjes doe je een volledige maand plus twee weken proefperiode drumles cadeau.

In de kerstsfeer blijven? Leer de klassieker ‘All I Want For Christmas’ meedrummen.

Drum mee met Mariah Carey’s kersthit!

Muzikaal kerstcadeau voor de hele familievaderdag vader en zoon achter drumstel

Onder de kerstboom veel cadeautjes vinden, is leuk. Maar een heel groot cadeau is nóg leuker! Zeker als je dit cadeau met het hele gezin kunt delen. Leren drummen is namelijk leuk, maar het is nog leuker op een elektrisch drumstel! Gelukkig hoeven de twee niet los van elkaar te staan. Sterker nog, bij Online Drumles is elk drumstel inclusief onbeperkt toegang tot alle (1500+) lessen verkrijgbaar. Dan ben je in een keer klaar!

Een elektronisch drumstel onder boom?

Het ideale van elektronische drumstellen is hun veelzijdigheid. Door het elektrische element zijn de drumstellen nagenoeg geluidsarm , zeker als er geen klopper op zit, en eenvoudig in hoogte verstelbaar. Bovendien is er geen ruimte in huis waar deze compacte drumstellen niet passen. Ideaal dus als muzikaal kerstcadeau voor het hele gezin. Met kerst ben je immers met je familie. Bekijk de mogelijkheden en de verschillende drumstellen. Ga je voor risicoloos huren of kopen jullie gelijk jullie drumstel? En wordt het Yamaha of Roland? Alles is mogelijk. Mochten jullie hulp nodig hebben met kiezen, dan staan de Online Drumles-elfjes altijd voor jullie klaar. Stuur een berichtje via onderstaand formulier en je zult snel een persoonlijk advies van ons terugkrijgen.

Kerstcadeau voor tieners en ouderen

drummer op latere leeftijdOf je nu je 12-jarige neefje of je grootvader van een kerstcadeau moet voorzien, muziek is altijd goed. En wat ons betreft bestaan er geen ander instrument dat zo universeel speelbaar is als het drumstel. Vanaf elke leeftijd te volgen. Dus ook op latere leeftijd kun je leren drummen. En wat is er nu leuker om deze nieuwe hobby samen met je (klein)kind op te pakken? En bovendien is niet alleen heel erg leuk, het is nog gezond ook. Zet dus die eerste stap en neem een maand- of jaarabonnement op Online Drumles. In combinatie met een drumstel (deze kun je risicoloos huren of kopen) zijn jullie in een keer klaar om jullie drumcarrières leven in te blazen.

Fijne, muzikale kerst van Online Drumles!

p.s. Houd een oogje op de website. Er komen nog wel eens leuke acties online. Kom eens terug tijdens Black Friday. Wie weet is jouw toekomstig kerstcadeau afgeprijsd!

Wat vond je van de inhoud op deze pagina?

Klik op een ster om jouw mening te geven!

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal beoordelingen 7

Er zijn nog geen beoordelingen. Word de eerste die deze pagina beoordeeld!

Aangezien je deze pagina nuttig vindt...

Volg ons op social media!

Wat jammer dat deze pagina niet nuttig is voor jou!

Help ons dit te verbeteren!

Hoe kunnen we de inhoud verbeteren?


Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle