Voorkom hoge kosten! Drumles bij een drumstel

Léon, drumleraar van Online Drumles en de leraar die jou online muziekles geeft
5
(2)

Lijkt het jou gaaf om te starten met drummen, maar heb je weinig tijd? Of wil jij binnenkort gaan starten met drummen maar weet je niet helemaal zeker of drummen wel jouw ding is? Dan is dit het artikel voor jou!

Veel mensen staan er niet bij stil: waarom zijn een drumstel en het nemen van drumles eigenlijk twee aparte uitgaven?

Net zoals je bij drumles per maand betaalt, kan je dit voor jouw nieuwe instrument – het drumstel – ook prima doen. Het idee om te betalen voor gebruik en niet voor bezit is inmiddels niet nieuw meer. Auto’s kunnen we leasen, wasmachines kunnen we leasen, dus waarom niet jouw nieuwe instrument? Een drumstel is een dure uitgave. Zeker als startende drummer is het fijn om zekerheid te hebben en jezelf niet meteen gigantisch op kosten te jagen.

In dit artikel van Online Drumles vertellen we waarom drumles bij een drumstel ideaal is voor de beginnende drummer en waarom we hiervoor het drumstelabonnement in het leven hebben geroepen.

We zien allemaal drempels om te starten met drummen..

Voordat jij start met jouw nieuwe hobby zijn er een hoop onzekerheden:

  • Ga ik het wel leuk vinden?
  • Heb ik wel aanleg voor drums?
  • Een drumstel is duur; straks vind ik het helemaal niet leuk!
  • Heb ik wel tijd om drumles te nemen?

Het komt uiteindelijk op één ding neer: drummen lijkt mij gaaf maar grote kans dat ik er al snel weer mee stop. Voor ik het weet moet ik mijzelf naar drumlessen dragen waar ik niet voor heb geoefend en heb ik een duur drumstel ergens in mijn huis staan, dat maar een beetje staat te verstoffen.

Dit is iets wat wij veel terug kregen van onze abonnees, waarop wij het drumstel abonnement in het leven hebben geroepen. Hiermee huur je bij ons een drumstel voor een beperkte tijd, waar je meteen online drumles bij krijgt. Al v.a. €49,98 per maand heb je bij ons een drumstel + drumles. Vind je jouw drumstel en de drumlessen supergaaf, dan koop je alsnog jouw drumstel tegen een gereduceerd tarief over. Zo ben je jouw geld niet kwijt. Vind je het toch niks of heb je te weinig tijd? Dan stuur je het drumstel gewoon weer terug. Lees hier hoe een drumstelabonnement werkt.

Hiermee nemen wij het stukje uitproberen voor ons risico.

Drumles wanneer het jou uitkomt?

Drummen is een hobby en moet vooral stress wegnemen en niet veroorzaken. Een uurtje per week vrijmaken voor een nieuwe hobby, dat lukt misschien nog wel.. Maar altijd op dezelfde dag en tijd? Dat is vaak lastiger. Zeker voor de beginnende drummer, is online muziekles dan eigenlijk uitkomst (zie ook ons artikel over Online Drumles of privé drumles). Het drumstel abonnement geeft jou precies dit: een drumstel in huis en online lessen die je kan gebruiken wanneer jij wilt (uiteraard onbeperkt toegang). Je zit niet vast aan een dag of tijdstip. Als je twijfelt over de kwaliteit van Online Drumles en denkt je online niet kan leren.. Bekijk dan onze reviews maar eens! We laten de successen graag voor zich spreken.

Een drumstel moet voor iedereen toegankelijk zijn!

Een drumstel is best een grote uitgave! Als je in je enthousiasme met drumles start en vervolgens doe je toch weinig met jouw drumstel, dan is dat natuurlijk zonde. Bij Online Drumles verkopen we geen drumstellen. Wij verhuren deze alleen in de vorm van het drumstel abonnement. Je huurt voor een beperkte tijd jouw drumstel. Zo zit je (bijna) nergens aan vast. Je kan rustig uitproberen of drummen wat voor jou is. Ben je enthousiast, dan krijg je een goede korting op jouw drumstel na het aflopen van de huur. Zo wordt je niet ‘gestraft’ voor huren. Een drumstel moet namelijk voor iedereen toegankelijk zijn!

Betaal voor gebruik. Niet voor bezit.

Hoeveel spullen liggen er op het moment in je huis die je vrijwel nooit gebruikt? Bij mij zijn het er nog steeds teveel! Bij Online Drumles zijn wij voorstander van het betalen voor gebruik en niet voor bezit. Alle drumstellen die wij terugkrijgen uit de verhuur, kunnen we weer aan nieuwe gebruikers meegeven, of we zetten ze bijvoorbeeld in bij onze projecten op scholen. Zo doen we goed voor mens en milieu. Gebruik je jouw drumstel wel, dan staat hij bij jou op de goede plek!

Meer weten?

Als je meer wilt weten over het drumstel abonnement of Online Drumles, mail dan gerust naar info@onlinedrumles.nl, of lees zelf wat een drumstelabonnement is.

Wat vond je van de inhoud op deze pagina?

Klik op een ster om jouw mening te geven!

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal beoordelingen 2

Er zijn nog geen beoordelingen. Word de eerste die deze pagina beoordeeld!

Aangezien je deze pagina nuttig vindt...

Volg ons op social media!

Wat jammer dat deze pagina niet nuttig is voor jou!

Help ons dit te verbeteren!

Hoe kunnen we de inhoud verbeteren?


Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle