Een drumstel kopen of huren? Dit vinden wij!

Man drummen op Yamaha akoestisch drumstel
5
(2)

Een drumstel kopen kan een flinke investering zijn. Maar heb je wel eens nagedacht over een drumstel huren? Regelmatig krijgen we bij Online Drumles de vraag of het huren van een drumstel wel een goed idee is. Wij zeggen altijd “doen!”. Naast dat we zeer gunstige voorwaarden bieden (o.a. een korte huurtermijn, lage maandbedragen en optie tot kopen met een cashback) is een drumstel huren ook een goede manier om te starten met drummen. Ben je nog niet in staat om een drumstel te kopen of weet je nog niet helemaal zeker of drummen wel iets voor jou is, kun je toch starten. Bij Online Drumles verhuren en verkopen we uitsluitend Yamaha. We leggen je uit waarom wij voor Yamaha hebben gekozen. Zie hieronder onze 4 redenen waarom een drumstel huren een goed idee is:

1. Een drumstel huren geeft flexibiliteit. Een drumstel kopen is (iets) goedkoper.

Stel, jij wilt beginnen met drummen. Een drumstel kopen is dan best een grote investering voor een nieuwe hobby. Een drumstel huren is lekker makkelijk en geeft flexibiliteit. Een drumstel kopen heeft het voordeel dat het op de lange termijn (iets) goedkoper is. Een drumstel huren kan echter al vanaf met een huurtermijn van zes maanden. Je zit dus niet lang aan je drumstel vast. Vind je het na die zes maanden toch niks, dan kun je het drumstel gewoon weer inleveren en zit je niet met een duur drumstel wat ergens in de kamer loopt te verstoffen. Door een drumstel te huren i.p.v. te kopen kan je je nieuwe hobby op een goede manier oppakken, zonder daarbij meteen veel te moeten investeren.

Overigens zien we dat in de praktijk dat mensen vaak na de huurperiode hun drumstel kopen. Maar ook dan is er geen geld weggegooid! Bij Online Drumles krijg je dan een cashback! Zo huur je echt risicovrij.  Over de prijzen en de cashback vertellen we meer bij punt 3.

2. Een elektrisch drumstel past tegenwoordig in elk huis

Yamaha drumstel

Vroeger waren alle drumstellen groot en luid. Dat is nu anders. Ons meest verhuurde drumstel, de Yamaha DTX402k is slechts 1.20 bij 1 meter en past daarmee in praktisch elk huis. En dat is géén kinderachtig drumstel maar echt een volwaardige drumkit! Omdat elektrische drumstellen zeer weinig herrie produceren en erg weinig ruimte innemen is het daarom mogelijk om drumlessen te volgen vanuit praktisch elk huis! Heb je een tablet? Zet dan Online Drumles aan op je tablet en plug je koptelefoon in. Niemand heeft last van je en je volgt jouw drumlessen wanneer jij dat wilt.

3. Een drumstel huren is eigenlijk heel goedkoop in combinatie met drumlessen

Bij Online Drumles kan je een drumstel huren in combinatie met een Online Drumles abonnement. En stukken goedkoper dan bij de gemiddelde drumschool waar de prijs al snel richting €70,- gaat, zonder drumstel (lees ook over de keuze tussen privé en Online Drumles). En het wordt nog gekker: Omdat wij zien dat leerlingen met een drumstel gemiddeld veel langer gemotiveerde drummers blijven, bieden wij onze leerlingen aan om hun gehuurde drumstel te kopen. Waarbij een de helft van het gehuurde bedrag wordt verrekend. Dit krijg je dus terug! Prima deal toch? Meer weten over hoe dit werkt? Check dan even onze drumstelabonnementen.

4. Een drumstel huren zorgt ervoor dat jij het maximale uit Online Drumles haalt

We zien dat leerlingen met een drumstel gemiddeld langer gemotiveerd blijven en betere progressie boeken dan leerlingen zonder drumstel. Drummen is natuurlijk ook veel leuker als je écht iets hebt om op te rammen. Leren drummen doe je nou eenmaal op een drumstel (maar als je écht nét begint kun je ook kijken om eerst te leren drummen zonder drumstel). Wij raden dus ook zeker aan om een drumstel te huren (of te kopen). Of je dat nou bij ons doet, of bij een ander! Drummen is gaaf!

Wij hebben natuurlijk voordeel wanneer leerlingen langer bij ons blijven. Daarom bieden wij deze lage prijzen en gunstige voorwaarden. Wij zien dit als win-win. Blije leerlingen, blije leraren!

Wat vond je van de inhoud op deze pagina?

Klik op een ster om jouw mening te geven!

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal beoordelingen 2

Er zijn nog geen beoordelingen. Word de eerste die deze pagina beoordeeld!

Aangezien je deze pagina nuttig vindt...

Volg ons op social media!

Wat jammer dat deze pagina niet nuttig is voor jou!

Help ons dit te verbeteren!

Hoe kunnen we de inhoud verbeteren?


Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle