Wij dagen alle drummers uit!

Ga de 25 dagen drum challenge aan!
25 dagen drum uitdaging challenge van Online Drumles
5
(2)

Ben jij begonnen met drummen, maar vind je het lastig om je nieuwe hobby vol te houden? Je bent niet de enige. Bij Online Drumles horen we vaak dat drummers het hartstikke leuk vinden, maar er niet of nauwelijks tijd voor hebben. En dat is best wel logisch. Je begint aan iets nieuws en dat zit nog niet in je systeem. Het is simpelweg nog geen gewoonte geworden. Ook meer ervaren spelers hebben soms periodes waarin het niet lukt om zin en tijd te maken. Maar daar hebben we bij Online Drumles wat op gevonden. We dagen alle drummers uit om 25 dagen achter elkaar de drumstokken op te pakken!

Ga jij de drum uitdaging aan?

Met de drumcursus van Online Drumles kan iedereen leren drummen. Of je nu al wat drumervaring hebt of helemaal niets (zoals de meesten). Met meer dan 1500 drumlessen en meer dan 70 drumnummers, leert iedereen binnen de kortste keren drummen op een speelse manier. Het enige dat jij hoeft te doen, is het drummen volhouden. En daar helpen we je ook graag bij. Deze uitdaging is dus voor iedereen!

Elke dag even drummen

Het belangrijkste in deze uitdaging is de dagelijkse routine. Met 10 minuten per dag kom je al een heel eind. En laten de lessen van Online Drumles daar nu uitermate geschikt voor zijn. In die 10 minuten kun je veel nieuws leren en herhalen. Lijken die dagelijkse 10 minuten nog net iets te veel? Dan zijn er natuurlijk ook andere manieren om een gewoonte te maken van het drummen. Lees onze andere tips over het veranderen van je voornemens in gewoontes.

De 25 dagen drum uitdaging

Voor iedereen die het drummen vol wil blijven houden, hebben we een uitdaging. Pak 25 dagen achter elkaar de drumstokken op en ga even lekker oefenen. Om deze uitdaging zo leuk mogelijk te houden, wissel je elke dag je lessen af. Oefen grooves en fills, pas deze toe in een van onze one-bar-groove-songs bij de ‘FF lekker knallen’ nummers of leer een compleet nieuw nummer.

Ga de 25 dagen drum uitdaging aan

Onze uitdaging is met name gericht op de eerste lessen van de drumcursus, de witte stok. Hierin worden de beginselen van het drummen geleerd. En die moet elke drummer blijven oefenen. Dus ook de iets verder gevorderde drummers kunnen de muzikale uitdaging aangaan.

Probeer Online Drumles gratis uit

Heb je nog geen abonnement bij Online Drumles? Geen probleem. Je kunt Online Drumles 14 dagen gratis uitproberen. Kruip tijdens deze twee weken elke dag even achter je drumstel (of oefen zonder drumstel). Zo test jij of er een drummer in je schuilt of niet. Als je dit 14 dagen kunt volhouden, ben je al een heel eind op weg!

Geslaagd met de uitdaging?

Is het jou gelukt om de uitdaging te voltooien? Wauw, super! Stuur een foto van jezelf achter je drumstel naar contact@onlinedrumles.nl en we zullen je persoonlijke in het zonnetje zetten op onze Facebook en Instagram pagina.

Wat vond je van de inhoud op deze pagina?

Klik op een ster om jouw mening te geven!

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal beoordelingen 2

Er zijn nog geen beoordelingen. Word de eerste die deze pagina beoordeeld!

Aangezien je deze pagina nuttig vindt...

Volg ons op social media!

Wat jammer dat deze pagina niet nuttig is voor jou!

Help ons dit te verbeteren!

Hoe kunnen we de inhoud verbeteren?


Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle