Hoe werkt de cashback bij het overnemen van mijn gehuurde drumstel?

Na de minimale huurperiode van 6 maanden kun je ervoor kiezen het drumstel over te nemen. Je hebt al 6 maanden aan drumstelhuur betaald, dus wel zo eerlijk dat je hier een gedeelte van terug krijgt. Je krijgt altijd de helft van de drumstelhuur terug. Huur je een drumstel bij ons, dan zit in de maandelijkse huur ook al een maandabonnement Online Drumles inbegrepen t.w.v. €29,99. Het overige bedrag is de drumstelhuur.

Voorbeeld: een drumstelabonnement Yamaha DTX402K is €59,99 per maand. Dat is dus €30,- per maand voor het drumstel. Kies je er na 8 maanden voor om het drumstel over te nemen, dan krijg je van die 7 maanden de helft van de betaalde drumstelhuur terug. Dat is dus 7 x €15,- = €105,-. Dit bedrag en de betaalde borg trekken wij af van de nieuwprijs van het drumstel (dit bedrag kan per dag verschillen, dus je krijgt altijd een persoonlijke berekening van ons). Zo kun je het drumstel altijd voor een leuk bedrag van ons overnemen en het drumstel jouw eigen noemen!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle