Drummen zonder drumstel met hoofdstuk 2

Leren drummen zonder drumstel met hoofdstuk 2 van Online Drumles

In onderstaand filmpje gaat Léon verder in op hoe je de eerste hoofdstukken van Online Drumles kan volgen zonder drumstel. Hoofdstuk 2 van Online Drumles is te vinden in de Online Drumles cursus. In deze tweede afleveringen van leren drummen zonder drumstel leer je ene 8e groove te spelen. Wil je meer weten? Check dan ook hoofdstuk 3 van leren drummen zonder drumstel. Alle lessen zijn gebaseerd op de hoofdstukken 1, 2 en 3 van de Online Drumles cursus.

Op zoek naar Online Drumles mét drumstel? Check dan eens een van onze drumstelabonnementen!

Video transcript:

Je wilt Online Drumles volgen en je zit bij hoofdstuk 2, maar je hebt een probleem: je hebt geen drumstel. Nou, dat is in hoofdstuk 2 geen probleem, want dat kan je makkelijk oefenen op een stoel. Kijk, als ik op de hihat sla, sla je op de leuning van je stoel. Sla ik op mijn snare, sla je op de zitting. En de bassdrum, dan doe je gewoon stampen op de grond. Dus dit ritme, het basisritme, 2.1, 1, 2, 3, 4. 1 en 2 en 3 en 4. 1 en 2 en 3 en 4. Kan dus ook hierop! En 1 en 2 en 3 en 4 en 1 en 2 en 3 en 4 en 1 en 2 en 3 en 4 en 1 en 2 en 3 en 4. Op deze manier kan je echt meer dan prima hoofdstuk 2 van Online Drumles doen. Veel plezier met online leren drummen.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle