Dubbele slag met de Heel down en Heel up techniek

De heel down en de heel up techniek

In deze video van Online Drumles legt Léon kort de heel down en heel up techniek uit. Beide zijn technieken die te gebruiken zijn om de bassdrum te bespelen. Met deze gevorderde technieken ben je als drummer in staat om met één beweging twee slagen uit de bassdrum te halen. Succes met oefenen!

Video transcript: Hoe speel je die dubbele bassdrum met de heel down en de heel up techniek? We beginnen met de heel down techniek, dus dan speel je je bassdrum en dan kom je gelijk omhoog met je hiel. Dan ben je in de positie voor de heel down techniek en dan trek je gelijk je tenen omhoog zodat die klopper naar je toe komt. Dan heb je weer de heel up techniek, hiel omhoog. En dan weer de heel down en trek je je tenen weer omhoog. Heel up. Dit is geen makkelijke techniek. Het ziet er heel makkelijk uit. Ga hem maar proberen, maar als het niet lukt dan komt dat vanzelf. Veel plezier.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle
Sluiten