Dubbele slag met de Toe Heel techniek

Toe heel techniek

In deze video van Online Drumles legt Léon uit hoe de toe heel techniek werkt. De toe heel techniek kan gebruikt worden om de bassdrum te bespelen. Het stelt je als drummer in staat om sneller bassdrum noten te spelen, doordat je uit één beweging twee slagen kunt halen. Léon vertelt!


Video transcript: Hoe speel je die dubbele bassdrum snel achter elkaar? Ga ik uitleggen. Als je je hiel omhoog doet, en dan doe je eerst een tikje met je tenen. Dus eerst even dit. En dan doe je de heel down techniek, zodat je hiel op de grond komt. Dus je tikt hem aan met je tenen en de volgende slag is met je hele voet. En als je dan naar mijn been kijkt, die gaat een keer op en neer en ik hoor twee slagen. Dus je tikt hem aan met je tenen en de volgende beweging is met je hiel. En dit is je beginpositie. Dus je werkt van boven naar beneden. Nou lekker trappen. Dit is veel oefenen hoor. Rustig aan.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle
Sluiten