Hoe kan ik een elektronisch drumstel dempen?

Elektronisch drumstel dempen

Een akoestisch drumstel maakt een hoop herrie. Maar de klopper van een elektronisch drumstel kan ook wel eens herrie maken. Zijn jouw buren geen fan? Check dan dit filmpje. Léon van Online Drumles legt je uit hoe je jouw elektronische drumstel nog wat extra geluidsarmer kan maken.

Video transcript:

Hoi! De buren hebben gehoord dat je aan het drummen bent en hebben er last van. Ze hebben last van het gepok. En niet alleen het gepok van je trommels, maar vooral waarschijnlijk van je bassdrum. Want dat dreunt in de vloer door naar de buren. Wat je dan kan doen is ontkoppelen. Dus je moet zorgen dat dat gepok niet meer zo de vloer in kan. Ga je naar de bouwmarkt en haal je isolatiemateriaal. Daar overheen doe je een houten plaat wat groot genoeg is om je drumstel op te zetten. Zelf kan je erachter gaan zitten en doe je je kruk wat omhoog. Op die manier heb je het geluid ontkoppelt, dus kan jij lekker drummen. Dus, naar de bouwmarkt en lekker verder oefenen! Doei!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle