Hoe laat ik mijn e-drums horen aan een ander?

Hoe laat ik mijn e-drums horen aan een ander?

Je bent lekker aan het drummen op je elektronische drumstel, en wilt een ander jouw kunsten laten horen. Maar je speelt met een koptelefoon op. Hoe los je dit op? In deze korte video vertelt Léon van Online Drumles je hoe je dit doet.

Transcript: Je bent lekker aan het oefenen met Online Drumles en je hebt lekker veel geleerd of een liedje en je wilt dit even laten horen aan een ander, maar je speelt elektronisch en jij hebt een koptelefoon op. Hoe doe je dat dan? Dan kan je je koptelefoon geven aan de ander en dan moet jij een soort van doof het liedje spelen, maar dat gaat niet. Dat heeft geen zin. Wat je kan doen is een splitter die steek je dan in het uiteinde van je koptelefoon en dan doe je het met twee koptelefoons. Dan kan iedereen apart horen. Je kan hem ook aansluiten op een box, maar dan moet je echt gaan investeren. Misschien heb je al een boxje in huis liggen waar je normaal verbindt met bluetooth met je telefoon. En als je die met een jack kan je hem ook laten horen. Kijk dan wel uit dat de module niet te hard staat, want dan komt die te hard binnen want we maken met de bass-drum dat hele lage geluid dat niet je speakers los trillen. Dus zet hem zachtjes en zorg dat het geluid niet overstuurt.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle