Hoe los ik een storing op van mijn elektronische drumstel?

Hoe los ik een storing op van mijn elektronische drumstel?

Een onderdeel van je drumstel maakt geen geluid meer, of niet naar behoren. Hoe kun je dit oplossen? Léon van Online Drumles legt het uit.

Transcript: Je speelt op een elektronisch drumstel en er is een onderdeel kapot. Bijvoorbeeld je snare-drum. Dan kunnen er drie dingen kapot zijn: de snare kan kapot zijn, het kabeltje of de module. Je moet dat even uitsluiten dus wat kan je dan doen. Je trekt het kabeltje uit je eerste tom en die doe je dan in je snare. Hoor je dan wel geluid, dan ligt het in ieder geval niet aan de pad. Dan moet je even kijken of het aan het kabeltje ligt of aan de module. Dus ga omprikken en kijk waar het probleem ligt. Wat je ook kan doen is even die kabel eruit halen en weer erin. Dan heb je ook kans dat die het gewoon weer doet. Soms moet die even opnieuw connecten. Of de stroom er even afhalen een paar minuten en dan weer erin doen. Maar je kan hem ook naar de fabrieksinstellingen zetten. Kijk daarvoor even in de beschrijving hoe je dat het beste kan doen. Best kans dat je zelf het probleem kan oplossen. Succes!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle