Hoe monteer ik een tablethouder of lessenaar op mijn drumstel?

Hoe monteer je een tablethouder of lessenaar op je drumstel?

Er zijn verschillende manieren om een tablethouder of lessenaar op jouw elektronische drumstel te monteren. Leon van Online Drumles legt het in deze video uit. 

Transcript: Je hebt gekozen voor een drumstel bij Online Drumles en in dit geval de DTX402 van Yamaha. In ons starterspakket kan je kiezen tussen een tablethouder en een lessenaar. Maar hoe zet je hem nou het makkelijkste neer, hoe kan je het duidelijkste de lessen zien van Online Drumles? Als je voor een tablethouder hebt gekozen en je hebt een kleine tablet, kan je hem vastmaken recht voor je aan je crash standaard. Dan doe je hem hoog vast, doe je hem zo naar beneden en dan kan je mooi onder je crash doorkijken en kan je goed die lessen recht vooruit kijken. Heb je een grote tablet, 10 inch bijvoorbeeld, dan kan je hem vastmaken aan je ride standaard en dan zorg je dat die onderkant uitsteekt naar onderen en dan maak je daar je tablet vast. Dan zie je hem aan de rechterkant bij je floortom. Heb je gekozen voor een lessenaar? Daar kan je een lichte laptop op zetten of gewoon een tablet, maar daar ben je wat flexibeler mee. Die kan je overal neerzetten waar jij wilt. Heb je dat allemaal niet, maar heb je bijvoorbeeld wel klittenband in de la liggen? Dan kan je het ene gedeelte van de klittenband ook plakken bovenin de module en het andere gedeelte doe je op je tablet. En als die niet te zwaar is, blijft dat gewoon hangen. Veel plezier met Online Drumles!

Bevestiging van de tablethouder

Tablethouder drumstel

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle