Hoe kan ik mijn elektronisch drumstel aansluiten op boxen?

Een elektrisch drumstel aansluiten op boxen

Het ideale aan een elektrisch drumstel is dat je met je koptelefoon op kan spelen. Niemand die je hoort. Maar soms willen wij drummers wel eens wat aan anderen laten horen. Hoe doe je dat met een elektrisch drumstel? Léon van Online Drumles legt in deze video uit hoe je je elektrische drumstel aan kan sluiten op boxen, zodat je jouw kunsten aan de rest van de wereld kan laten horen.

Video transcript:

Je speelt achter een elektronisch drumstel met een koptelefoon. Maar je wilt ook een keer wat laten horen aan een ander. Dan kan je een monitor kopen van 300 euro, maar misschien heb je wel een radio met een microfoon-ingang of een aux-ingang. In ieder geval een ingang. Dan kan je je koptelefoon-uitgang aansluiten op een ingang van je radio en op die manier kan je jezelf horen. Maar let wel op, want wij maken met die bassdrum heel veel laag. Dus als jij hele kleine speakertjes hebt, dan kan je het boeltje wel eens slopen. Dus wat je dan doet: de module zet je dan zacht en je radio ook zacht en dan kan je tijdens het spelen, kan je het volume een beetje opdraaien. Dus let op je volume als je dat soort dingen doet. Veel plezier.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle