Hoe werk ik de losse kabels van mijn elektronische drumstel weg?

De losse kabels van je elektronische drumstel wegwerken

Elektrisch drummen biedt veel voordelen ten opzichte van akoestisch drummen. Er is echter wel een duidelijk nadeel; al die kabels! In deze video van Online Drumles legt Léon uit hoe je de kabels van je elektronische drumstel op een makkelijke manier wegwerkt. Lekker overzichtelijk.

Video transcript:

Waar je op moet laten bij de kabels van een elektronisch drumstel. Zorg dat ze niet te strak staan. Zorg dat ze allemaal een beetje losjes hangen en doe ze dan met tie wraps om die pijpen heen, dat het allemaal goed bij elkaar blijft, dat je er niet achter blijft haken. Want van nature ben ik een akoestische drummer, dus ik had nooit last van kabels en dat soort dingen. Bij een elektronisch drumstel moeten we er wel een beetje voor zorgen dat we er niet achter blijven haken, want daar krijgen we de meeste schade van. Dus stel je drumstel goed op. Check de filmpjes over houding en drumstel goed zetten en vergeet die kabels niet bij elkaar te binden. Veel plezier. Doei!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle