Ik hoor de video’s niet goed als ik elektronisch drum

Ik hoor mijn lesvideo’s niet!

Als je elektrisch drumt dan is het vrijwel altijd zo dat je je lesvideo’s en muziek over één koptelefoon binnenkrijgt. Je koptelefoon even aansluiten op je elektronische drumstel en hoppa; je kan spelen! Soms komt het echter voor dat je de muziek of de video’s niet goed kan horen. In deze video van Online Drumles legt Léon uit hoe je daar wat aan kan doen.

Video transcript:

Je hebt je laptop, tablet of telefoon aangesloten op een elektronisch drumstel en je hoort de video’s van Online Drumles niet goed. Het kan zijn dat je je tablet dan wat harder moet zetten of het drumstel wat zachter. Ga spelen met die balans en zorg dat je alles goed hoort. Volgende stap zou kunnen zijn dat je een goede koptelefoon op moet doen. En zeker als je drumt achter een akoestisch drumstel, dan heb je zoveel geluid, dan heb je een gesloten koptelefoon nodig, anders kan je het niet goed horen. Dus veel plezier met Online Drumles en zorg dat je alles goed kan horen. Veel plezier.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle