Kan je goed leren drummen achter een elektronisch drumstel?

Kan je goed leren drummen achter een elektronisch drumstel?

Deze vaak krijgen we erg vaak: “Kan je eigenlijk wel goed leren drummen op een elektronisch drumstel”. Léon van Online Drumles legt uit waarom het prima is om te leren drummen op een elektronisch drumstel.
Meer weten? Check dan ook even:


Video transcript:

Kan je eigenlijk wel goed leren drummen achter een elektronisch drumstel? Nou, als we nou een piano vergelijken met een keyboard. Het ziet er allebei hetzelfde uit, allemaal dezelfde witte en zwarte toetsen, maar alleen een piano kan je met veel meer gevoel spelen dan een keyboard. Een keyboard heeft veel meer voordelen qua sounds. Met een akoestisch drumstel en een elektronisch drumstel vind ik dat wel elkaar raken. Maar onze beginnerscursus gaat vooral over coördinatie en dat leer je naar mijn idee prima op een elektronisch drumstel. Hoewel ik het liefste op een akoestische speel, maar goed. Om te leren, prima. Veel plezier.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle