Last van je onderarm tijdens het drummen

Last van je onderarm(en) tijdens het drummen?

Hier lopen ook de meer ervaren drummers nog wel eens tegenaan: last van de onderarmen tijdens het drummen. Léon van Online Drumles legt uit hoe je omgaat met deze veelvoorkomende drummerskwaal.

Video transcript:

Als je last hebt van je onderarmen tijdens het drummen, dan heb je waarschijnlijk heel veel dit gedaan. Heel lang en heel snel en dan voel je het waarschijnlijk hier bovenop je arm. Nou wat je dan kan doen is je handen bij elkaar en dan rek je op deze manier, rek je je armen op. Dan kan je natuurlijk ook de andere kant doen, je houdt hem iets langer vol. En deze is ook een goede. Dan draai je zo om je heen en dan heb je de zijkanten van je arm die je dan oprekt. En dan terug. Maar wat nog beter werkt voor de volgende keer als je er last van hebt: single stroke, double stroke, paradiddles. Gewoon even een kwartiertje, half uurtje, techniek trainen, dan heb je ook geen last van je onderarmen. Hé, veel plezier en tot de volgende. Doei!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle