Waar moet ik op letten bij het kopen van een elektronisch drumstel?

Waar moet ik op letten als een elektrisch drumstel koop?

Je bent op zoek naar een (nieuw) elektronisch drumstel maar je weet eigenlijk nog niet zo goed waar je op moet letten. Da’s niet gek; een elektrisch drumstel kopen doe je tenslotte niet elke dag. Léon van Online Drumles vertelt waar je op kan letten bij het kopen van een elektrisch drumstel, zodat je lekker goedkoop aan de slag kan.

Video transcript:

Waar moet je op letten als je een elektronisch drumstel koopt? Nou als je net begint en je wilt een keertje kijken of het wat is voor je, duik even op marktplaats en koop een goedkoop dingetje. En kijk als je er op slaat en hij maakt geluid: prima. Maar op een gegeven moment wordt je niveau hoger en dan ga je bijvoorbeeld snellere patronen spelen, dan wil je ook dat horen. En als je dan op een gegeven moment gaat opvallen dat je slagen mist, dan wordt het tijd voor een beter drumstel. Dus koop lekker een simpel elektronisch drumstel en Online Drumles en je kan op een betaalbare manier leren drummen. Veel plezier.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle