Black Friday bij Online Drumles

Geniet van hoge kortingen

Black Friday bij Online Drumles

25% korting op een jaar Online Drumles ?

Ook bij verlenging!

Actie gaat in op vrijdag 25 november 2022 en loopt t/m maandag 28 november 2022.

Ik ga (nog) een jaar drummen

Hoge korting op een drumstel

Nog geen drumstel in huis? Ga voor een elektrisch drumstel van Yamaha. Het instapmodel DTX402K heeft exclusief tijdens Black Friday een hoge korting. Koop dit drumstel inclusief een jaarabonnement Online Drumles nu met 21,6% korting!

Black Friday sale drumstel Yamaha DTX402K

Bestel nu jouw drumstel

Limited Edition T-Shirt

Wil je ook met zo’n tof Online Drumles T-shirt over straat? Dat kan! Vanaf vrijdag 25 november t/m maandag 28 november kun je dit T-shirt bestellen voor maar €14,99!
Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Black Friday Sale limited edition t-shirt online drumles

Bestel je T-shirt

Wat is Online Drumles?

Wat is het?

Bij Online Drumles leer je online drummen middels lesvideo’s. Met een abonnement krijg je toegang tot meer dan 1500 lesvideo’s. Leer drummen waar en wanneer je wilt!

man achter elektrisch drumstel

Start met drummen

Waarom Online Drumles?

Omdat we overtuigd zijn dat iedereen kan leren drummen. Jij dus ook!

Online Drumles is een drumcursus die je zonder enige drumervaring al kunt volgen. Van jong tot oud, Online Drumles is er voor iedereen!

Wist je dat… je Online Drumles 14 dagen kunt uitproberen?

Maak een account aan en geniet twee weken van de gehele drumcursus in je proefperiode! Al binnen 30 minuten drum je met je eerste nummer mee. Beloofd!

Ik ga drummen!

Zo werkt Online Drumles

Ook zonder account kun je Online Drumles uitproberen. Check hieronder de eerste les!

Hoofdstuk 1 is voor iedereen uit te proberen. Bekijk de gehele proefles. Of kijk hoe een abonnement werkt en hoe je start.

Overtuigd? Meld je aan en start jouw proefperiode waarin je de gehele drumcursus twee weken kan uitproberen!

Start je proefperiode

Dit vinden onze drummers:

Online Drumles
5.0
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
Martijn BerbenMartijn Berben
16:52 10 Jan 22
Echt helemaal top. Als je wilt leren drummen is dit echt een leuke manier om het te leren. Leon legt alles super goed uit. Duidelijk, op een rustige manier en ook met de nodige humor.. Nadat ik dik 10 jaar (bijna) niks meer had gedaan met drummen kwam ik online drumles bij toeval tegen op you tube. Na een proefperiode ben ik als een braaf schooljongentje helemaal vooraan begonnen met de cursus en het bevalt me nog steeds erg goed. Echt een aanrader...
Katrien HulstKatrien Hulst
16:16 23 Dec 21
Beste besluit ooit om te leren drummen bij online drumles! Je leert al snel grooves & fills waarmee je vlot mee kan spelen met Queen en andere rock helden. Leon legt het rustig en duidelijk uit en ik zit altijd met een brede grijns achter mijn drumstel door zijn vrolijke en Haagse manier van lesgeven. Elke dag een feestje!
U. H.U. H.
14:01 18 Nov 21
Fijne lessen, stap voor stap en je kan alles herhalen. Zoveel als je wilt of nodig hebt. Leon doet het meestal heel langzaam, alleen zo af en toe is hij te enthousiast en gaat een beetje te snel spelen bij een les. Maar dat is niet zo erg...??
R.J.S. KierkelsR.J.S. Kierkels
20:55 06 Nov 21
Online Drumles is helemaal te gek! Het leuke is dat Leon je vanaf les 1 meerdere delen van je drumstel leert gebruiken. Zo krijg je meteen het gevoel dat je zit te drummen en niet te trommelen. Écht geweldig! Niet meer zoeken naar een andere cursus, je hebt de enige juiste gevonden!
Danny FockeDanny Focke
20:14 06 Nov 21
Super om deze lessen te volgen, de belofte om je te leren drummen wordt zeker waargemaakt.De leraar is nooit saai, grappig en hij leert je stap per stap de nodige skills aan te leren. Sommige lessen worden live gegeven.Alsook komen er steeds nieuwe liedjes en lessen bij zodat je steeds geprikkeld blijft om deze ook te leren. Sinds ik online drumles heb, heb ik een dagelijkse verslaving bij (maar een gezonde dan)
Danny MaesDanny Maes
12:22 29 Mar 21
Ondertussen aan mijn derde jaar Online Drumles begonnen dus eigenlijk overbodig om te schrijven dat ik nog steeds " hartstikke enthousiast" ben!Maar dat kan je niet maken als je een review schrijft natuurlijk.Naar alle waarheid ben ik nu nog "hartstikker" dan in het begin want wat eigenlijk alleen maar telt, is het resultaat.Geloof het of niet maar ik begin een beetje als een echte drummer te klinken en dat is volledig te danken aan Online Drumles.Alleen jammer dat ik door mijn vele bezigheden er niet meer tijd kan insteken want alleen dat bepaalt de snelheid van vooruitgang.Om met Léon's woorden NIET in herhaling te vervallen: OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, enzovoort...!Niet warm maar wel HÉÉT aanbevolen!DiePie.
js_loader

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle