Coördinatietrainingen bij Online Drumles

Leren drummen is coördinatie

Bij Online Drumles leer je drummen met extra coördinatietraining

Naast de hoofdstukken en drum bladmuziek, bevat de leermethode van Online Drumles ook diverse ondersteunende coördinatietrainingen. Want leren drummen is coördinatie. Net als de hoofdstukken en de bladmuziek, zijn de coördinatietrainingen op niveau gesorteerd.

Waarom extra coördinatietraining?

In elk hoofdstuk van Online Drumles leer je nieuwe technieken; grooves en fills. Deze ga je vervolgens in de praktijk brengen met liedjes uit ons archief met drum bladmuziek. Alles op het juiste tempo en niveau uiteraard. Vaak heb je voor deze technieken een bepaalde nieuwe vorm van coördinatie nodig. Het specifieke stukje coördinatie wat je nodig hebt, hebben we geïsoleerd en samengevat in speciale coördinatietrainingen. Zo focus je op het stukje coördinatie waar je moeite mee hebt.

Coördinatietrainingen gesorteerd op niveau

De cursus van Online Drumles bevat coördinatietrainingen voor elk niveau. De hoofdstukken coördinatietrainingen zijn ook los te volgen; zij vormen samen een eigen leerlijn. De onderverdeling naar niveau gebeurt middels verschillende kleuren stokken:

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd hoe het is om te leren drummen? Wil je graag meedrummen met muziek en werken aan jouw coördinatie? Dan kan je Online Drumles altijd twee weken gratis uitproberen. Alle drumlessen, coördinatietrainingen en drum bladmuziek hoofdstukken zijn dan te bekijken.

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Nu kan iedereen leren drummen!