Drumlessen bij Online Drumles

Leren drummen in kleine stapjes

Bij Online Drumles leer je stapsgewijs drummen

De kern van Online Drumles zijn de les hoofdstukken van de drumcursus. De les hoofdstukken volgen elkaar logisch op en zijn genummerd. Vervolgens worden deze aangevuld met coördinatietrainingen en drum bladmuziek.

De lessen maken gebruik van de LeonDrums Methode. Daarin zorgen we ervoor dat je stapsgewijs leert drummen. In korte, behapbare stappen leer je drummen, zodat leren drummen vooral leuk is, niet frustrerend.

Onze drummethode

We maken bij Online Drumles gebruik van de LeonDrums methode. Alle lessen van Online Drumles worden eerst uitvoerig getest in ons DrumLab©. Doordat elke les in groepsverband is getest, weten we altijd zeker dat de lessen laagdrempelig genoeg zijn en voor iedereen toegankelijk. Want iedereen moet kunnen leren drummen. Dat is onze garantie.

Nieuwsgierig?

Ben je op zoek naar drumles voor beginners? Wil je stapsgewijs leren drummen maar ook meedrummen met muziek? En vind je het daarnaast fijn om extra ondersteunende coördinatietrainingen te hebben? Probeer Online Drumles dan twee weken gratis uit. Je krijgt er geen spijt van!

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Nu kan iedereen leren drummen!