Wat vinden onze drummers?

Dit vinden onze drummers

Ervaringen Online Drumles

Je overweegt een abonnement op Online Drumles te nemen. Top! Maar eerst wil je natuurlijk weten of het wel een goed product is. Dit kun je het makkelijkst zelf testen door Online Drumles twee weken gratis uit te proberen. Of je leest de ervaringen van anderen.

Heb je nog vragen over Online Drumles? Vul ons contactformulier in of mail direct naar contact@onlinedrumles.nl!

 

5.0
Gebaseerd op 42 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Wat vinden onze abonnees?

Onderzoek naar onze klantenervaringen heeft onderstaande resultaten opgeleverd.
De originele enquête met resultaten kan je hier downloaden.

'Hoe leuk vind je de cursus?'
4.7 op een schaal van 5
'Hoe duidelijk vind je de cursus?'
4.6 op een schaal van 5

Dit zeggen onze drummers

Online Drumles
5.0
Gebaseerd op 42 beoordelingen
powered by Google
Edwin ReedijkEdwin Reedijk
15:46 05 Apr 23
Veel geleerd van de cursus. De cursus is goed opgebouwd met leuke afwisselingen. Oefeningen, liedjes etc...Het verveeld zeker niet, en de leuke Haagse manier van Leon, is verrassend.Zeer goede leermeester.
JFW ReitsmaJFW Reitsma
19:53 07 Dec 22
Ik had me 's avons aangemeld bij online drumles met de computer. Inloggen met de telefoon gaf wat problemen. Meteen een mail gestuurd en de volgende ochtend kreeg ik al antwoord. Snelle service!
pats welkenhuyzenpats welkenhuyzen
13:04 13 Sep 22
Heel verslavende lesmethode, omdat je van het prille begin kan oefenen door met met muziek mee te spelen! Didactisch zeer sterk, met de nodige humor van lesgever Leon. Een aanrader als je wil leren drummen!
Hans BeenHans Been
16:10 08 Jun 22
Leon maakt het voor de beginnende drummer duidelijk en overzichtelijk. De voorbeeld sessies zijn rustig en en lang genoeg om het zelf op te pakken. Ook bied het structuur om systematisch vooruit te gaan (het duurt natuurlijk altijd te lang). Daarnaast is het ook leuk om gewoon een leuk ritme of een fijne beat van het net te plukken en je daarmee fanatiek bezig te houden tot het lukt. Doe het beide en dan blijft het leren drummen leuk.Hans Been.
Rick van EijkenRick van Eijken
18:57 06 Apr 22
Nooit gedacht dat ik kon leren drummen als dyslect. Ooit compleet afgehaakt bij pianoles en gitaarles omdat ik de noten niet kon lezen. Stap voor stap en in je eigen tempo leren drummen kan echt met deze cursus! Een superster hoef ik niet te worden maar wat een onwijs plezier heb ik als ik achter m’n drumstel zit. Heb zelfs een portable setje aangeschaft die ik in elkaar kan vouwen om ook op Schiermonnikoog en andere vakanties te kunnen spelen. Jullie blijven mij op een goede manier uitdagen om door te zetten en het programma helpt daar natuurlijk ook onwijs bij. Kan het iedereen aanbevelen. 👍👍👍
Martijn BerbenMartijn Berben
16:52 10 Jan 22
Echt helemaal top. Als je wilt leren drummen is dit echt een leuke manier om het te leren. Leon legt alles super goed uit. Duidelijk, op een rustige manier en ook met de nodige humor.. Nadat ik dik 10 jaar (bijna) niks meer had gedaan met drummen kwam ik online drumles bij toeval tegen op you tube. Na een proefperiode ben ik als een braaf schooljongentje helemaal vooraan begonnen met de cursus en het bevalt me nog steeds erg goed. Echt een aanrader...
Katrien HulstKatrien Hulst
16:16 23 Dec 21
Beste besluit ooit om te leren drummen bij online drumles! Je leert al snel grooves & fills waarmee je vlot mee kan spelen met Queen en andere rock helden. Leon legt het rustig en duidelijk uit en ik zit altijd met een brede grijns achter mijn drumstel door zijn vrolijke en Haagse manier van lesgeven. Elke dag een feestje!
U. H.U. H.
14:01 18 Nov 21
Fijne lessen, stap voor stap en je kan alles herhalen. Zoveel als je wilt of nodig hebt. Leon doet het meestal heel langzaam, alleen zo af en toe is hij te enthousiast en gaat een beetje te snel spelen bij een les. Maar dat is niet zo erg...??
R.J.S. KierkelsR.J.S. Kierkels
20:55 06 Nov 21
Online Drumles is helemaal te gek! Het leuke is dat Leon je vanaf les 1 meerdere delen van je drumstel leert gebruiken. Zo krijg je meteen het gevoel dat je zit te drummen en niet te trommelen. Écht geweldig! Niet meer zoeken naar een andere cursus, je hebt de enige juiste gevonden!
Danny FockeDanny Focke
20:14 06 Nov 21
Super om deze lessen te volgen, de belofte om je te leren drummen wordt zeker waargemaakt.De leraar is nooit saai, grappig en hij leert je stap per stap de nodige skills aan te leren. Sommige lessen worden live gegeven.Alsook komen er steeds nieuwe liedjes en lessen bij zodat je steeds geprikkeld blijft om deze ook te leren. Sinds ik online drumles heb, heb ik een dagelijkse verslaving bij (maar een gezonde dan)
Danny MaesDanny Maes
12:22 29 Mar 21
Ondertussen aan mijn derde jaar Online Drumles begonnen dus eigenlijk overbodig om te schrijven dat ik nog steeds " hartstikke enthousiast" ben!Maar dat kan je niet maken als je een review schrijft natuurlijk.Naar alle waarheid ben ik nu nog "hartstikker" dan in het begin want wat eigenlijk alleen maar telt, is het resultaat.Geloof het of niet maar ik begin een beetje als een echte drummer te klinken en dat is volledig te danken aan Online Drumles.Alleen jammer dat ik door mijn vele bezigheden er niet meer tijd kan insteken want alleen dat bepaalt de snelheid van vooruitgang.Om met Léon's woorden NIET in herhaling te vervallen: OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, enzovoort...!Niet warm maar wel HÉÉT aanbevolen!DiePie.
js_loader

Laat jouw eigen review achter

Wil jij jouw mening over Online Drumles delen met ons en andere drummers? Dat kan!

Je kunt een review voor ons achterlaten op onze Facebook pagina of op Google.

Jouw recensie van Online Drumles

Dit vinden onze abonnees

Op de vraag “Hoe leuk vind je de cursus?” scoren wij een 4,7 op een schaal van 5.

Hier kunnen we kort over zijn: Drummen moet vooral leuk zijn. En gelukkig ervaren onze abonnees dat ook zo!

branded online drumles op tablet elektrisch drumstel

Op de vraag “Hoe duidelijk vind je de cursus?” scoren wij een 4,6 op een schaal van 5.

Als je online leert drummen, heb je niet direct een leraar tot je beschikking om vragen aan te stellen. Daarom is het wel zo fijn als de cursus duidelijk is.

Bij Online Drumles testen we eerst alle lessen in ons Drumlab. Door deze dubbele kwaliteitscontrole weten we zeker dat onze lessen voor iedereen helder zijn. En gelukkig laten onze gebruikers inderdaad horen dat de cursus heel duidelijk voor ze is. Zo blijven we er ook voor zorgen dat iedereen kan leren drummen met de cursus van Online Drumles!

Op de vraag “Motiveert Online Drumles jou om te oefenen?” wordt volmondig “Ja” geantwoord!

Een goede drummer worden betekent dat je meters moet maken. Dat vereist discipline. Daarom is het best fijn als een cursus je voldoende motiveert.

Dit doen wij door de stapjes klein te maken, zodat je succes na succes behaalt. Dit zal je motiveren om zoveel te oefenen als je zelf wilt. Zonder enige druk van een drumleraar die meekijkt!

Het enthousiasme van gebruikers maakt dat we de cursus nóg verder willen uitbreiden. Wil jij ervaren wat onze gebruikers ervaren?
Ja, ik wil drummen!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle