Drumoefeningen voor beginners

Ontvang de gratis mini-cursus met drumoefeningen in je mailbox

jongen-speelt-op-elektrisch-drumstelDrumoefeningen voor beginners

Wil je beginnen met drummen, maar weet je nog niet zeker of drummen iets voor jou is? Probeer onze drumoefeningen voor beginners met een gratis mini-cursus!

Krijg alle filmpjes met drum oefeningen voor beginners direct in je mailbox. Meld je aan via het formulier hieronder of bekijk eerst de drumoefening preview!

Meld je aan voor gratis drumoefeningen

Drumoefeningen voor beginners
Iedereen kan leren drummen
Ook zonder drumstel!
Gratis mini-cursus


Drumoefeningen preview

Gratis mini-cursus ‘Iedereen Kan Leren Drummen’

In de video hieronder legt onze drumleraar Leon uit wat je kunt verwachten in de mini-cursus.

Wil je de drumoefeningen proberen? Meld je aan via het formulier en ontvang een link naar de Online Drumles gratis mini-cursus ‘Iedereen Kan Leren Drummen’ in je mailbox.

Meld je aan voor gratis drumoefeningen

Ook zonder drumstel!

Of je nu al jaren drumt of net gaat beginnen met drummen, een drummer moet blijven oefenen. Met oefenen verbeter je je snelheid, onafhankelijkheid en controle. Je hebt niet eens een drumstel nodig voor de meeste oefeningen. Je kan leren drummen zonder drumstel!

Heb je geen drumstel in huis? Dan is dat dus geen probleem! Verzamel de mooiste potten, pannen, dozen en wat je maar kan bedenken. In de mini-cursus zonder drumstel heeft Leon ook een mooi ‘drumstel’ in elkaar gezet bestaande uit karton, stoelen, pannendeksels en een emmer!

Leer drummen zonder drumstel in de mini-cursus!

kind drummen zonder drumstel

Iedereen kan leren drummen!

Bij Online Drumles weten we dat er in iedereen een drummer leeft. In jou dus ook!
Waren de drumoefeningen voor beginners een succes en wil je meteen beginnen met drummen? Start jouw proefperiode waarin je de lessen van Online Drumles twee weken gratis kan uitproberen! Wil je eerst nog wat meer zien? Hoofdstuk 1 is een gratis proefles voor iedereen! Na dit hoofdstuk kan je meteen al We Will Rock You van Queen spelen!

Yamaha DTX402K drumstel voor beginners

De Yamaha DTX402K. Het instapmodel van de Yamaha 4-serie is perfect voor starters.

Wil je wel leren drummen, maar heb je geen drumstel? Geen probleem!
Bij Online Drumles bieden wij drumstelabonnementen aan. Dan kan je een drumstel kopen of huren én de lessen van Online Drumles volgen.

Bij Online Drumles bieden wij elektrische drumstellen van Yamaha aan. Waarom Yamaha drumstellen? Deze drumstellen hebben een goede prijs/kwaliteit-verhouding, zijn geluidsarm, nemen weinig ruimte in beslag en zijn dus perfect voor starters!

Start gratis proefperiode

Wat vinden de pro's en online drummers

Online Drumles
5.0
Gebaseerd op 42 beoordelingen
powered by Google
Edwin ReedijkEdwin Reedijk
15:46 05 Apr 23
Veel geleerd van de cursus. De cursus is goed opgebouwd met leuke afwisselingen. Oefeningen, liedjes etc...Het verveeld zeker niet, en de leuke Haagse manier van Leon, is verrassend.Zeer goede leermeester.
JFW ReitsmaJFW Reitsma
19:53 07 Dec 22
Ik had me 's avons aangemeld bij online drumles met de computer. Inloggen met de telefoon gaf wat problemen. Meteen een mail gestuurd en de volgende ochtend kreeg ik al antwoord. Snelle service!
pats welkenhuyzenpats welkenhuyzen
13:04 13 Sep 22
Heel verslavende lesmethode, omdat je van het prille begin kan oefenen door met met muziek mee te spelen! Didactisch zeer sterk, met de nodige humor van lesgever Leon. Een aanrader als je wil leren drummen!
Hans BeenHans Been
16:10 08 Jun 22
Leon maakt het voor de beginnende drummer duidelijk en overzichtelijk. De voorbeeld sessies zijn rustig en en lang genoeg om het zelf op te pakken. Ook bied het structuur om systematisch vooruit te gaan (het duurt natuurlijk altijd te lang). Daarnaast is het ook leuk om gewoon een leuk ritme of een fijne beat van het net te plukken en je daarmee fanatiek bezig te houden tot het lukt. Doe het beide en dan blijft het leren drummen leuk.Hans Been.
Rick van EijkenRick van Eijken
18:57 06 Apr 22
Nooit gedacht dat ik kon leren drummen als dyslect. Ooit compleet afgehaakt bij pianoles en gitaarles omdat ik de noten niet kon lezen. Stap voor stap en in je eigen tempo leren drummen kan echt met deze cursus! Een superster hoef ik niet te worden maar wat een onwijs plezier heb ik als ik achter m’n drumstel zit. Heb zelfs een portable setje aangeschaft die ik in elkaar kan vouwen om ook op Schiermonnikoog en andere vakanties te kunnen spelen. Jullie blijven mij op een goede manier uitdagen om door te zetten en het programma helpt daar natuurlijk ook onwijs bij. Kan het iedereen aanbevelen. 👍👍👍
Martijn BerbenMartijn Berben
16:52 10 Jan 22
Echt helemaal top. Als je wilt leren drummen is dit echt een leuke manier om het te leren. Leon legt alles super goed uit. Duidelijk, op een rustige manier en ook met de nodige humor.. Nadat ik dik 10 jaar (bijna) niks meer had gedaan met drummen kwam ik online drumles bij toeval tegen op you tube. Na een proefperiode ben ik als een braaf schooljongentje helemaal vooraan begonnen met de cursus en het bevalt me nog steeds erg goed. Echt een aanrader...
Katrien HulstKatrien Hulst
16:16 23 Dec 21
Beste besluit ooit om te leren drummen bij online drumles! Je leert al snel grooves & fills waarmee je vlot mee kan spelen met Queen en andere rock helden. Leon legt het rustig en duidelijk uit en ik zit altijd met een brede grijns achter mijn drumstel door zijn vrolijke en Haagse manier van lesgeven. Elke dag een feestje!
U. H.U. H.
14:01 18 Nov 21
Fijne lessen, stap voor stap en je kan alles herhalen. Zoveel als je wilt of nodig hebt. Leon doet het meestal heel langzaam, alleen zo af en toe is hij te enthousiast en gaat een beetje te snel spelen bij een les. Maar dat is niet zo erg...??
R.J.S. KierkelsR.J.S. Kierkels
20:55 06 Nov 21
Online Drumles is helemaal te gek! Het leuke is dat Leon je vanaf les 1 meerdere delen van je drumstel leert gebruiken. Zo krijg je meteen het gevoel dat je zit te drummen en niet te trommelen. Écht geweldig! Niet meer zoeken naar een andere cursus, je hebt de enige juiste gevonden!
Danny FockeDanny Focke
20:14 06 Nov 21
Super om deze lessen te volgen, de belofte om je te leren drummen wordt zeker waargemaakt.De leraar is nooit saai, grappig en hij leert je stap per stap de nodige skills aan te leren. Sommige lessen worden live gegeven.Alsook komen er steeds nieuwe liedjes en lessen bij zodat je steeds geprikkeld blijft om deze ook te leren. Sinds ik online drumles heb, heb ik een dagelijkse verslaving bij (maar een gezonde dan)
Danny MaesDanny Maes
12:22 29 Mar 21
Ondertussen aan mijn derde jaar Online Drumles begonnen dus eigenlijk overbodig om te schrijven dat ik nog steeds " hartstikke enthousiast" ben!Maar dat kan je niet maken als je een review schrijft natuurlijk.Naar alle waarheid ben ik nu nog "hartstikker" dan in het begin want wat eigenlijk alleen maar telt, is het resultaat.Geloof het of niet maar ik begin een beetje als een echte drummer te klinken en dat is volledig te danken aan Online Drumles.Alleen jammer dat ik door mijn vele bezigheden er niet meer tijd kan insteken want alleen dat bepaalt de snelheid van vooruitgang.Om met Léon's woorden NIET in herhaling te vervallen: OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, enzovoort...!Niet warm maar wel HÉÉT aanbevolen!DiePie.
js_loader

Overtuigd? Start nu jouw gratis proefperiode!

Iedereen kan leren drummen met de drumlessen van Online Drumles. Probeer alle lessen de eerste 14 dagen gratis uit tijdens de proefperiode.

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle