Online Drumles met drumstel; kopen of huren?

Online Drumles met drumstel

Léon, drumleraar van Online Drumles en de leraar die jou online muziekles geeftWil je leren drummen met de lessen van Online Drumles, maar heb je nog geen drumstel? Geen zorgen! Bij Online Drumles is het mogelijk om een drumstel te huren of te kopen in combinatie met een abonnement.
Heb je hulp nodig met het uitzoeken van een drumstel? Wij staan voor je klaar!

Vraag het aan de experts!

Geluidsarm
Neemt weinig ruimte in beslag
Perfect voor starters
Mét onbeperkt drumles

Drumstellen bij Online Drumles abonnement

De voordelen van een elektrisch drumstel kopen in combinatie met Online Drumles zijn:

  1. Je hoeft nergens meer over na te denken. Je hebt drumlessen en drumstel meteen geregeld.
  2. Het is goedkoper! Altijd fijn.

Lees meer over het kopen van een drumstel i.c.m. Online Drumles.

De voordelen van een elektrisch drumstel huren in combinatie met Online Drumles zijn:

  1. Je huurt een drumstel voor zes maanden, en daarna bepaal je zelf of je blijft huren.
  2. Je hoeft niet in één keer een heel bedrag uit te geven.
  3. Je kan je drumstel later overnemen. Dan krijg je een deel van je huurbedrag terug.

Meer info:

Een elektrisch drumstel van Yamaha

Bij Online Drumles bieden wij verschillende drumstellen van de Yamaha DTX serie aan om te huren of kopen bij een drumles abonnement. Lees waarom wij voor deze serie van Yamaha hebben gekozen. Het belangrijkste vinden wij bij Online Drumles dat drummen voor iedereen toegankelijk is. Hierbij is de prijs/kwaliteit-verhouding van drumstellen een belangrijke factor. En laten de elektrische drumstellen van Yamaha hier nu perfect op aansluiten. Geschikt voor iedereen: van jong tot oud en beginnende tot gevorderde drummer.

Een elektrisch drumstel is geen akoestisch drumstel, maar heeft wel vele voordelen. Met name omdat een elektronisch drumstel vrij stil is en niet te veel ruimte inneemt, is het een ideaal drumstel voor de beginnende drummer. Hoe groot een elektrisch drumstel dan precies is, dat legt onze drumlereaar Leon hieronder uit in de video:

Bij Online Drumles bieden we drie soorten Yamaha drumstellen aan:

Yamaha dtx402k infographic

De Yamaha DTX402k

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor beginnende drummers en drummers die écht weinig geluid kunnen maken. Lees meer over de Yamaha DTX402k.

yamaha dtx402k elektrisch drumstel kopen

Al v.a. €49,99 per maand heb jij een Yamaha DTX402K drumstel in huis mét Online Drumles.

Yamaha dtx432k infographic

De Yamaha DTX432k

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor beginnende drummers en komt met een ‘echt’ bassdrumpedaal voor een realistisch speelgevoel. Van alle Yamaha drumstellen wordt de Yamaha DTX432K het vaakst gekozen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Lees meer over de Yamaha 432k of een drumstelabonnement.

Yamaha dtx4332K elektrisch drumstel kopen

Al v.a. €59,99 per maand heb jij een Yamaha DTX432K drumstel in huis mét Online Drumles.

Yamaha dtx482k infographic

De Yamaha DTX482K

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor de drummer die wat meer te besteden heeft. Het drumstel heeft een extra crash en een siliconen snarepad. Lees meer over de Yamaha DTX482K.

Yamaha DTX482K elektrisch drumstel kopen

Al v.a. €79,99 per maand heb jij een Yamaha DTX482K drumstel in huis mét Online Drumles.

De soundmodule

Een belangrijk en fijn voordeel van de Yamaha DTX serie is de drummodule. Met deze drummodule heb je 10 verschillende drumkits tot je beschikking. In de video hieronder hoor je hoe de verschillende sounds klinken.

Daarnaast heeft de module 10 ingebouwde trainingsfuncties waarmee je snelheid en timing kan ontwikkelen.

Enthousiast geworden?

Dan start je jouw proefperiode waarin je de lessen van Online Drumles twee weken gratis kan uitproberen! Eerst nog wat meer zien? De proefles van hoofdstuk 1 is gratis voor iedereen. Heb je deze afgerond dan kan je meteen al We Will Rock You van Queen spelen!

Wil je gelijk leren drummen mét een drumstel! Dat kan bij Online Drumles. Ga direct aan de slag met een drumstelabonnement.

Voor meer info over het huren en kopen van een drumstel:

Leren-drummen-bij-een-online-muziekschool-de-hoe-en-wat

Heb je nog verdere vragen? Dan kan je altijd met ons contact zoeken via het contactformulier. Veel plezier met Online Drumles!

Waarom kan ik niet los een drumstel huren of kopen?

Dit doen wij om twee redenen:

1. We willen een totaalpakket bieden aan beginnende drummers.
Het is belangrijk dat leerlingen goed ondersteund worden in het leerproces én goed kunnen oefenen. Dit doen we door zowel les, als een drumstel aan te bieden. Drumstel zonder les leidt mogelijk tot een drummer die geen goede basis meekrijgt, en les zonder drumstel maakt oefenen lastig.

2. We zijn een drumschool, geen muziekhandel!
Wij kunnen niet opboksen tegen de giganten in muziekland en willen dat ook niet. Wij zijn eerst een online drumschool en ten tweede een muziekwinkel. We willen startende drummers zonder drumstel toch kunnen voorzien in hun behoefte. Als we dit doen zonder daar een Online Drumles abonnement aan te koppelen, kunnen wij simpelweg niet de lage prijzen bieden die wij wel graag willen bieden. Want drummen moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Online Drumles mét drumstel.

De beste manier om te starten met drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle