Online Drumles met drumstel; een drumstel abonnement

Een drumstel huren met een drumstelabonnement

Een drumstel huren met een drumstelabonnementDrummer achter elektronisch drumstel

 

Bij Online Drumles bieden we drie verschillende drumstellen te huur aan in combinatie met een maandabonnement Online Drumles. Dit zijn:

  1. De Yamaha DTX402K;
  2. De Yamaha DTX432K; en
  3. De Yamaha DTX482K.

Wil je gaan starten? Scroll dan naar beneden, kies het drumstel wat het beste bij je past en dan wensen we je veel plezier met drummen! Weet je nog niet precies wat een drumstelabonnement inhoudt? Kijk dan even bij ‘wat is een drumstelabonnement?‘.

Geluidsarm
Neemt weinig ruimte in beslag
Perfect voor starters
Mét onbeperkt drumles

Online Drumles bij je drumstel?

Als enige in Nederland bieden wij drumstellen aan mét drumles. Want met alleen een drumstel ben je er nog niet. Bij Online Drumles ben je verzekerd van goede lessen, want:

  1. We zijn al sinds 1999 actief op het gebied van drumles geven, zowel off- als online;
  2. Onze lessen gaan continu door een kwaliteitscheck heen; en
  3. We hebben niet voor niks al meer dan 4.000 tevreden klanten.

Twijfel je nog? Check dan even de proefles, bekijk de ervaringen van onze leden, óf stuur gewoon een mailtje naar via het contactformulier. We beantwoorden elke mail persoonlijk.

Ben je er over uit? Check dan hieronder de drumstellen. Veel plezier met drummen!

Waarom kan ik niet los een drumstel huren of kopen?

Dit doen wij om twee redenen:

We willen een totaalpakket bieden aan beginnende drummers.

  • Het is belangrijk dat leerlingen goed ondersteund worden in het leerproces én goed kunnen oefenen. Dit doen we door zowel les, als een drumstel aan te bieden. Drumstel zonder les leidt mogelijk tot een drummer die geen goede basis meekrijgt, en les zonder drumstel maakt oefenen lastig.

We zijn een drumschool, geen muziekhandel!

  • Wij kunnen niet opboksen tegen de giganten in muziekland en willen dat ook niet. Wij zijn eerst een online drumschool en ten tweede een muziekwinkel. We willen startende drummers zonder drumstel toch kunnen voorzien in hun behoefte. Als we dit doen zonder daar een Online Drumles abonnement aan te koppelen, kunnen wij simpelweg niet de lage prijzen bieden die wij wel graag willen bieden. Want drummen moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Online Drumles mét drumstel.

De beste manier om te starten met drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle