Online Drumles met drumstel; een drumstel kopen

Een drumstel kopen mét Online Drumles

Online Drumles mét drumstel

man-achter-elektrisch-drumstel

Je gaat starten met drummen en wilt een drum kopen, tof! Bij Online Drumles bieden we drie verschillende elektrische Yamaha drumstellen aan in combinatie met een jaarabonnement Online Drumles. Dit zijn:

  1. De Yamaha DTX402K;
  2. De Yamaha DTX432K; en
  3. De Yamaha DTX482K.

Wil je gaan starten? Scroll dan naar beneden, kies het drumstel wat het beste bij je past en dan wensen we je veel plezier met drummen! Ben je nog niet helemaal zeker of drummen wel echt jouw ding is, dan is huren misschien een betere keus. Kijk dan even bij onze drumstelabonnementen!

Geluidsarm
Neemt weinig ruimte in beslag
Perfect voor starters
Mét onbeperkt drumles

Online Drumles bij je drumstel?

Als enige in Nederland bieden wij drumstellen aan mét drumles. Want met alleen een drumstel ben je er nog niet.

Bij Online Drumles ben je verzekerd van goede lessen, want:

  1. We zijn al sinds 1999 actief op het gebied van drumles geven, zowel off- als online;
  2. Onze lessen gaan continu door een kwaliteitscheck heen; en
  3. We hebben niet voor niks al meer dan 4.000 tevreden klanten.

Hoe werkt het?

Simpel!


1. Je kiest het drumstel dat jij graag wilt kopen.


2. Je rekent af.


3. Het drumstel wordt binnen 5 werkdagen bij je bezorgd.


4. En je kunt aan de slag!

 

Bekijk de elektrische Yamaha drumstellen

Na het afrekenen

Nadat je hebt afgerekend heb je meteen toegang tot de volledige Online Drumles website, met meer dan 1.000 lessen. Bij Online Drumles koop je niet alleen een drumstel, maar heb je ook een jaar lang beschikking tot alle Online Drumles lessen.

Na een jaar wordt je abonnement automatisch omgezet naar een maandelijkse betaling. Dit kan je op elk moment stopzetten via ‘mijn account’, en je wordt er ook van op de hoogte gesteld wanneer je jaarabonnement bijna afloopt. Vergeet je te reageren, dan krijg je je betaling uiteraard teruggestort. We gaan voor gemak via een automatische incasso, niet voor slapende abonnees, wees gerust.

Twijfel je nog?

Check dan even de proefles, bekijk de ervaringen van onze leden, óf stuur gewoon een mailtje via het contactformulier. We beantwoorden elke mail persoonlijk. Wil je wat verder in het leersysteem duiken en kijken hoe dat werkt, dan kan je hier even kijken.

Check hieronder de elektrische Yamaha drumstellen die je kunt kopen. Veel plezier met drummen!

Waarom kan ik niet los een drumstel kopen?

Dit doen wij om twee redenen:

1. We willen een totaalpakket bieden aan beginnende drummers.

  • Het is belangrijk dat leerlingen goed ondersteund worden in het leerproces én goed kunnen oefenen. Dit doen we door zowel les, als een drumstel aan te bieden. Drumstel zonder les leidt mogelijk tot een drummer die geen goede basis meekrijgt, en les zonder drumstel maakt oefenen lastig.

2. We zijn een drumschool, geen muziekhandel!

  • Wij kunnen niet opboksen tegen de giganten in muziekland en willen dat ook niet. Wij zijn eerst een online drumschool en ten tweede een muziekwinkel. We willen startende drummers zonder drumstel toch kunnen voorzien in hun behoefte. Als we dit doen zonder daar een Online Drumles abonnement aan te koppelen, kunnen wij simpelweg niet de lage prijzen bieden die wij wel graag willen bieden. Want drummen moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Online Drumles mét drumstel.

De beste manier om te starten met drummen!