Roland drumstel

Waarom bieden we Roland drumstellen aan?

Roland drumstellen

roland drumstel td-1k meisjeHeb je het over elektrische drumstellen, dan komt Roland zeker voorbij. Het merk is al jaren een voorloper op het gebied van e-drums. De beste elektrische drum van Roland is de V-Drums serie. Deze elektronische drumstellen hebben een geperfectioneerde geluidskwaliteit en authentieke feel. Reden genoeg dus om het instapmodel van deze goede serie aan te bieden in combinatie met Online Drumles!

Gratis persoonlijk drumstel advies

V-Drums
Beste Geluid
Authentieke Feel
Voor Beginners én Gevorderden
Alle Leeftijden

Online Drumles met Roland drums

Bij Online Drumles vinden we dat drummen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dat betekent dat we in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen drumstellen aanbieden. Leren drummen zonder drumstel is toch minder leuk! Met het aanbieden van drumstellen inclusief drumles, ben je als (beginnende) drummer in één keer klaar.

Waarom Roland?

Roland brengt al jaren een sterke serie elektronische drumstellen uit: V-Drums (Virtual Drums). Deze serie is qua pads en interface, sensortechnologie en geluidsbron nauwelijks te vergelijken met andere e-drums. En dat zie je ook terug in de prijs. Maar niet getreurd: instapversie TD-1K V-Drums heeft dezelfde kwaliteit met een leuker prijskaartje!

Voordelen Roland drums:

  • Bekende V-Drums-sound en -performance
  • Uitgebreide drummodule
  • Authentieke feel door doorontwikkelde drumpads
  • Mogelijkheid tot uitbreiding

Dit Roland drumstel bieden wij aan

Het instapmodel van de V-Drums-serie is niets voor niets een van de betere drumstellen voor beginners. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we online drummers willen laten ervaren hoe is om op de Roland TD-1K V-Drums te spelen.

Roland drumstel kopen of huren

Bij Online Drumles kun je kiezen een drumstel te kopen óf te huren. Bijkomend voordeel: beide opties zijn inclusief toegang tot alle lessen van Online Drumles!

  1. Roland TD-1K kopen: ben je er al zeker van dat drummen jouw ding is, dan is kopen de ideale optie! Het gloednieuwe drumstel is dan volledig van jou inclusief een jaarabonnement Online Drumles.
  2. Roland TD-1K huren: met het drumstelabonnement huur je een drumstel inclusief een maandabonnement Online Drumles. Zo kun je risicoloos drummen uitproberen. Na de minimale huurperiode van 6 maanden kun je er ook voor kiezen om het drumstel over te nemen, met een gedeelte van je huur als cashback.

Roland TD-1K

Roland TD-1K V-Drums product fotoDe meest simpele versie van Roland’s V-Drums is de TD-1K. Je gaat meteen goed van start met dit drumstel in huis.

Meer weten?

Alles over Roland TD-1K

Online Drumles mét drumstel.

De beste manier om te starten met drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle