Waarom Yamaha drumstellen?

Yamaha music logo

Waarom bieden we bij Online Drumles Yamaha drumstellen aan?

Door de jaren heen zijn wij dealer geweest van verschillende merken drums, zowel akoestische drumstellen, als elektronische drumstellen.

Bij Online Drumles vinden we dat drummen voor iedereen toegankelijk moet zijn. De prijs/kwaliteit-verhouding van drumstellen is  daarin een belangrijke factor. Yamaha drumstellen bieden naar onze mening de beste kwaliteit, voor de beste prijs. De modules zijn uitgebreid en het spelgevoel van de pads is fantastisch. Met Yamaha drumstellen zijn wij zeker dat we topkwaliteit leveren aan onze leerlingen, en dat we dit ook op consistente basis kunnen doen. Wij hebben daarom besloten uitsluitend Yamaha aan te bieden. Wij zouden het niet anders willen. Ook zijn de Yamaha’s zéér geschikt als kinder drumstel.

Ervaar zelf hoe fantastisch het is om Yamaha te spelen. Voor mensen die willen starten met drummen bij Online Drumles hebben we twee opties:

  • Een drumstelabonnement; hierbij huur je een drumstel met Online Drumles.
  • Een bundel met een drumstel en een jaarabonnement Online Drumles.

We bieden op deze manier drie verschillende drumstellen aan. Zo hopen we zoveel mogelijk verschillende soorten starters aan een drumstel te helpen.

 

Welke Yamaha drumstellen?

Bij Online Drumles bieden we drie soorten Yamaha drumstellen aan:

De Yamaha DTX402k

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor beginnende drummers en drummers die écht weinig geluid kunnen maken. Lees hier meer over de Yamaha DTX402k.

 

yamaha-dtx402k-drumstel-beginners

 

Al v.a. €49,99 per maand heb jij een Yamaha drumstel in huis mét Online Drumles.

De Yamaha DTX432k

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor beginnende drummers en komt met een ‘echt’ bassdrumpedaal voor een realistisch speelgevoel. Van alle Yamaha drumstellen wordt de Yamaha DTX432K het vaaks gekozen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Lees hier meer over de Yamaha DTX432K

 

Yamaha-dtx4332K-drumstel-beginners

 

Lees hier meer over de Yamaha 432k of een drumstelabonnement.

De Yamaha DTX482K

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor de drummer die wat meer te besteden heeft. Het drumstel heeft een extra crash en een siliconen snarepad. Lees hier meer over de Yamaha DTX482K

Yamaha DTX482K

 

Léon, de drumleraar van Online Drumles. Hij geeft jou online muziekles
Léon van der Geest
Drumleraar
Aan de elektronische Yamaha drumstellen kun je jaren plezier beleven.
Drumstellen bekijken

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Nu kan iedereen leren drummen!