Yamaha drumstellen

Waarom bieden we Yamaha drumstellen aan?

Leren-drummen-bij-een-online-muziekschool-de-hoe-en-watYamaha drumstellen

Iedereen kan leren drummen. Daar staan wij voor bij Online Drumles. Dus moet drummen voor iedereen toegankelijk zijn.  De beste prijs-kwaliteitverhouding van drumstellen zijn onderdeel van die missie. Daarom hebben we voor Yamaha gekozen. Want als je het aan ons vraagt, biedt een elektrisch Yamaha drumstel de beste kwaliteit, voor de beste prijs.

Wil je meer weten over waar je goed aan doet bij het aankopen van een drumstel? Dan kan je bij ons altijd vrijblijvend om advies vragen.

Geluidsarm
Past in elke ruimte
Perfect voor starters
Beste prijs/kwaliteit
Beginnersdrumstel

Online Drumles met Yamaha drumstellen

Bij Online Drumles vinden we dat drummen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden we bundels Yamaha drumstellen mét drumles aan. Deze hebben namelijk de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat kun je van een elektronisch Yamaha drumstel verwachten?

Een elektrisch drumstel is geen akoestisch drumstel, maar heeft wel vele voordelen.
Een Yamaha drumstel:

 • Is geluidsarm, zeker zonder klopper;
 • Neemt nauwelijks ruimte in, 1 vierkante meter is al genoeg;
 • Zijn in hoogte verstelbaar – en dus zéér geschikt als kinderdrumstel;
 • Hebben een enorm uitgebreide drummodule;
 • Heeft een fantastisch speelgevoel door de hoge kwaliteit pads.

Elektrisch drumstel Yamaha kopen of huren

Ervaar bij Online Drumles zelf hoe fantastisch het is om op een Yamaha drumstel te spelen. Voor mensen die willen starten met drummen bij Online Drumles hebben we twee opties:

We bieden op deze manieren verschillende Yamaha drumstellen aan. Zo hopen we zoveel mogelijk verschillende soorten drummers aan een drumstel te helpen.

Yamaha DTX402K

Yamaha DTX402K

 • Perfect voor starters
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Geluidsarm
 • In hoogte verstelbaar


€59,99
MET MAANDABONNEMENT

€619,99
MET JAARABONNEMENT

Yamaha DTX432K

Yamaha DTX432K

 • Perfect voor starters
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Met bassdrumklopper
 • In hoogte verstelbaar


€69,99
MET MAANDABONNEMENT

€709,99
MET JAARABONNEMENT

Productfoto_Yamaha DTX452K_Zwarte snare

Yamaha DTX452K

 • Perfect voor starters
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Met bassdrumklopper
 • In hoogte verstelbaar

€789,99
MET
JAARABONNEMENT

Yamaha DTX482K

Yamaha DTX482K

 • Perfect voor starters en professionals
 • Met bassdrumklopper
 • 3-zone snare pad
 • Geavanceerde drummodule

€1.114,99
MET
JAARABONNEMENT

Yamaha DTX6K-X

Yamaha DTX6K-X

 • Perfect voor starters en professionals
 • 3-zone snare pad
 • 3-zone ride cymbal
 • Geavanceerde drummodule

€1.139,99
MET
JAARABONNEMENT

Benieuwd naar onze andere drumstellen?

Vergelijk ze hier →

De drummodule

Een belangrijk en fijn voordeel van de Yamaha DTX serie is de drummodule (ook wel soundmodule). Met deze drummodule heb je 10 verschillende drumkits tot je beschikking. De elektrische Yamaha drumstellen die wij aanbieden, beschikken allemaal over dezelfde uitgebreide drummodule. In de video hieronder hoor je hoe de verschillende sounds klinken.

Daarnaast heeft de module 10 ingebouwde trainingsfuncties waarmee je snelheid en timing kan ontwikkelen. Alles in één, ideaal!

Maak je eigen opnamestudio met Yamaha!

Wist je dat je de elektrische drumstellen van Yamaha heel makkelijk kunt opnemen? Jazeker! Met de hulp van de Rec ‘n’ Share app heb je binnen no-time een video van jezelf achter je drumstel met goed geluid. Wie wil dat nou niet?

Wil je een kijkje nemen bij de gratis(!) app?

Dat kan! Klik op de link hieronder om bij de Rec ‘n’ Share app in de Play Store (Android) of App Store (Apple) uit te komen.

 

Ga naar de Play Store Ga naar de App Store

 

Heb je al een drumstel van Yamaha in huis? Top! Probeer jezelf eens op te nemen met de app. Dat is superleuk! Enne wie weet, als je de video daarna opstuurt naar contact@onlinedrumles.nl sta je binnenkort misschien wel te schitteren op ons Online Podium!

Lees ook eens dit artikel voor meer informatie over de app en hoe je deze kunt inzetten om je eigen opnamestudio te maken.

Peter heeft ACDC - Highway To Hell - Uitleg Les 2 - regels 12 t/m 17 afgerond.

6 uur geleden

Peter heeft ACDC - Highway To Hell - Uitleg Les 1 - regels 1 t/m 11 afgerond.

6 uur geleden

heeft 20.2 Offbeat Groove 2 afgerond.

8 uur geleden

heeft 20.1 Offbeat Groove 1 afgerond.

8 uur geleden

heeft CT88 Triolen Over Het Drumstel Les 2 afgerond.

8 uur geleden

heeft CT52 Links op 1 trommel en Rechts niet. Les 3 afgerond.

8 uur geleden

John heeft Hoofdstuk 20: Offbeat afgerond.

8 uur geleden

John heeft 20.3 Offbeat Groove 3 afgerond.

8 uur geleden

heeft CT7 Handen om en om Les 5 afgerond.

9 uur geleden

heeft CT87 Triolen Over Het Drumstel Les 1 afgerond.

9 uur geleden

Dit vinden onze drummers van Online Drumles

Online Drumles
5.0
Gebaseerd op 42 beoordelingen
powered by Google
Edwin ReedijkEdwin Reedijk
15:46 05 Apr 23
Veel geleerd van de cursus. De cursus is goed opgebouwd met leuke afwisselingen. Oefeningen, liedjes etc...Het verveeld zeker niet, en de leuke Haagse manier van Leon, is verrassend.Zeer goede leermeester.
JFW ReitsmaJFW Reitsma
19:53 07 Dec 22
Ik had me 's avons aangemeld bij online drumles met de computer. Inloggen met de telefoon gaf wat problemen. Meteen een mail gestuurd en de volgende ochtend kreeg ik al antwoord. Snelle service!
pats welkenhuyzenpats welkenhuyzen
13:04 13 Sep 22
Heel verslavende lesmethode, omdat je van het prille begin kan oefenen door met met muziek mee te spelen! Didactisch zeer sterk, met de nodige humor van lesgever Leon. Een aanrader als je wil leren drummen!
Hans BeenHans Been
16:10 08 Jun 22
Leon maakt het voor de beginnende drummer duidelijk en overzichtelijk. De voorbeeld sessies zijn rustig en en lang genoeg om het zelf op te pakken. Ook bied het structuur om systematisch vooruit te gaan (het duurt natuurlijk altijd te lang). Daarnaast is het ook leuk om gewoon een leuk ritme of een fijne beat van het net te plukken en je daarmee fanatiek bezig te houden tot het lukt. Doe het beide en dan blijft het leren drummen leuk.Hans Been.
Rick van EijkenRick van Eijken
18:57 06 Apr 22
Nooit gedacht dat ik kon leren drummen als dyslect. Ooit compleet afgehaakt bij pianoles en gitaarles omdat ik de noten niet kon lezen. Stap voor stap en in je eigen tempo leren drummen kan echt met deze cursus! Een superster hoef ik niet te worden maar wat een onwijs plezier heb ik als ik achter m’n drumstel zit. Heb zelfs een portable setje aangeschaft die ik in elkaar kan vouwen om ook op Schiermonnikoog en andere vakanties te kunnen spelen. Jullie blijven mij op een goede manier uitdagen om door te zetten en het programma helpt daar natuurlijk ook onwijs bij. Kan het iedereen aanbevelen. 👍👍👍
Martijn BerbenMartijn Berben
16:52 10 Jan 22
Echt helemaal top. Als je wilt leren drummen is dit echt een leuke manier om het te leren. Leon legt alles super goed uit. Duidelijk, op een rustige manier en ook met de nodige humor.. Nadat ik dik 10 jaar (bijna) niks meer had gedaan met drummen kwam ik online drumles bij toeval tegen op you tube. Na een proefperiode ben ik als een braaf schooljongentje helemaal vooraan begonnen met de cursus en het bevalt me nog steeds erg goed. Echt een aanrader...
Katrien HulstKatrien Hulst
16:16 23 Dec 21
Beste besluit ooit om te leren drummen bij online drumles! Je leert al snel grooves & fills waarmee je vlot mee kan spelen met Queen en andere rock helden. Leon legt het rustig en duidelijk uit en ik zit altijd met een brede grijns achter mijn drumstel door zijn vrolijke en Haagse manier van lesgeven. Elke dag een feestje!
U. H.U. H.
14:01 18 Nov 21
Fijne lessen, stap voor stap en je kan alles herhalen. Zoveel als je wilt of nodig hebt. Leon doet het meestal heel langzaam, alleen zo af en toe is hij te enthousiast en gaat een beetje te snel spelen bij een les. Maar dat is niet zo erg...??
R.J.S. KierkelsR.J.S. Kierkels
20:55 06 Nov 21
Online Drumles is helemaal te gek! Het leuke is dat Leon je vanaf les 1 meerdere delen van je drumstel leert gebruiken. Zo krijg je meteen het gevoel dat je zit te drummen en niet te trommelen. Écht geweldig! Niet meer zoeken naar een andere cursus, je hebt de enige juiste gevonden!
Danny FockeDanny Focke
20:14 06 Nov 21
Super om deze lessen te volgen, de belofte om je te leren drummen wordt zeker waargemaakt.De leraar is nooit saai, grappig en hij leert je stap per stap de nodige skills aan te leren. Sommige lessen worden live gegeven.Alsook komen er steeds nieuwe liedjes en lessen bij zodat je steeds geprikkeld blijft om deze ook te leren. Sinds ik online drumles heb, heb ik een dagelijkse verslaving bij (maar een gezonde dan)
Danny MaesDanny Maes
12:22 29 Mar 21
Ondertussen aan mijn derde jaar Online Drumles begonnen dus eigenlijk overbodig om te schrijven dat ik nog steeds " hartstikke enthousiast" ben!Maar dat kan je niet maken als je een review schrijft natuurlijk.Naar alle waarheid ben ik nu nog "hartstikker" dan in het begin want wat eigenlijk alleen maar telt, is het resultaat.Geloof het of niet maar ik begin een beetje als een echte drummer te klinken en dat is volledig te danken aan Online Drumles.Alleen jammer dat ik door mijn vele bezigheden er niet meer tijd kan insteken want alleen dat bepaalt de snelheid van vooruitgang.Om met Léon's woorden NIET in herhaling te vervallen: OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, enzovoort...!Niet warm maar wel HÉÉT aanbevolen!DiePie.
js_loader

Online Drumles mét drumstel.

De beste manier om te starten met drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle