Een drumstel in combinatie met Online Drumles: Hoe werkt het?

Dat gaan we je uitleggen!

Veel van onze leerlingen kiezen ervoor om een drumstel te huren in combinatie met Online Drumles. Wij zijn zelf van mening dat dit de beste manier is om te leren drummen. Mocht je nog geen drumstel hebben, dan raden we je dus zeker aan om onderstaande te lezen.

Eerst willen we graag uitleggen waarom het alleen mogelijk is om in combinatie met online drumles een drumstel te huren. Daarna leggen we uit hoe het huren van een drumstel via Online Drumles precies werkt.

Waarom kan ik niet los een drumstel huren? Dit doen wij om twee redenen.

 1. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen - zeker in het begin - goed ondersteund worden in het leerproces en goed kunnen oefenen. Je vervult beide behoeften door zowel les, als een drumstel aan te bieden. Zonder het een werkt de ander niet. Een drumstel zonder les leidt mogelijk tot een drummer die geen goede basis meekrijgt, en les zonder drumstel houdt de leerling tegen in zijn mogelijkheden om te kunnen oefenen. Wij zien in de praktijk dat leerlingen die een drumstel hebben, gemotiveerder zijn, sneller leren en ook langer bij ons blijven. Dat vinden wij een hele mooi win-win situatie.
 2. Wij zijn een drumschool en geen muziekhandel. Wij kunnen niet opboksen tegen de grote giganten in muziekland en hebben die wens ook niet. Wat we wél kunnen doen is leerlingen voordelig een drumstelabonnement i.c.m. Online Drumles aanbieden. Als we dit doen zonder daar een Online Drumles abonnement aan te koppelen, kunnen wij simpelweg niet de lage prijzen bieden die wij wel graag willen bieden. Drummen moet voor iedereen toegankelijk zijn en met deze aanpak zijn wij in staat om een enthousiaste drummer al voor €19,99 per maand van een drumstel te voorzien; dat is een ongekend lage prijs. Om daar nog een schep bovenop te doen bieden we ook nog een cashback wanneer de leerling het drumstel wilt overnemen na de huurperiode.

Okee, fantastisch! Hoe werkt het en wat zijn de voorwaarden?

Je bent er over uit: ik ga drummen en ik ga een mooie Yamaha huren (Waarom Yamaha lees je hier). Heel goed idee! Hoe nu verder?

 1. Je gaat naar de pagina drumstel huren.
 2. Je kiest de Yamaha van jouw voorkeur. Op de pagina staat een kort advies over welk drumstel het best bij jou past. De DTX432K wordt het vaakst gehuurd maar over alle drumstellen zijn wij heel tevreden.
 3. Je komt op een pagina waar je je bestelling kan bekijken en waar je optioneel nog een “starterspakket” aan kunt schaffen. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om te starten met drummen. Heb je deze spullen zelf al, vink het dan niet aan!
 4. Klik op “in winkelmand”
 5. Je ziet een overzicht van je bestelling. Heb je een kortingscode? Vul deze dan nu in!
 6. Vul je gegevens, klik op “ga verder” en rond de betaling af.
 7. Je eerste gratis 14 dagen gaan in. Heel veel plezier! En laat ons vooral weten hoe het gaat.

 

Voorwaarden? Addertjes onder het gras?

Geen addertjes onder het gras. Wij willen een eerlijk en transparant bedrijf zijn. Heb je nog vragen, is er iets niet duidelijk: neem contact op. Er zitten niet heel veel voorwaarden aan het huren van een drumstel. De voorwaarden die we wel hanteren zijn als volgt:

 • Je huurt een drumstel voor een minimale periode van 6 maanden. Daarna gaat het contract over op een maandelijkse betaling.
 • Na de eerste 6 maanden kan je opzeggen wanneer jij wilt.
 • Het drumstel wordt gratis bij jou thuis bezorgd. Je hoeft over niks na te denken.
 • We vragen om een een ondertekend huurcontract en een kopie van jouw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. Beiden kun je gewoon via een foto met whatsapp - of email - versturen; lekker makkelijk.
 • Wil je jouw drumstel na 6 maanden overnemen, dan krijg je een cashback op de aankoop van jouw drumstel. Afhankelijk van het drumstel begint deze cashback vanaf €10,00 per maand.
 • Koop jij bijvoorbeeld een DTX402K na 6 maanden dan heb je dus effectief voor slechts €9,99 euro per maand gehuurd. Yup. Dat lees je goed.
 • Wil je nog even nadenken, dan kan je gewoon door blijven huren. Je cashback loopt door. Neem jij bijvoorbeeld je drumstel over na 18 maanden, dan krijg je nog steeds een mooie aanbieding. Gemiddeld komt de cashback uit op €10,00 per maand.

 

Geen hobbels. In jouw eigen tijd en in jouw eigen tempo, kan jij leren drummen.

Heb je nog vragen over Online Drumles? Neem dan vooral contact met ons op!

Léon van der Geest,
Online Drumles

START NU JE GRATIS PROEFPERIODE