Kosten Online Drumles

De eerste 14 dagen altijd gratis uitproberen

Iedereen kan leren drummen. Ook jij! Probeer alle lesvideo's van Online Drumles nu uit tijdens jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Niet enthousiast? Dan zeg je risicovrij je abonnement weer op. Simpel als dat!

Online Drumles

Online Drumles is de grootste online drumschool van Nederland. Leer drummen waar en wanneer je wil door middel van lesvideo’s. Met meer dan 4.000 leerlingen en 1000 lessen is Online Drumles dé plek om te starten met drummen!

Wat kost Online Drumles?

Bij Online Drumles krijg je onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal. Je betaalt een vast bedrag per maand of per jaar. Vervolgens kan je zo veel lessen nemen als je wilt, wanneer je wilt. Je kan kiezen voor een abonnement met of zonder drumstel. De tarieven van Online Drumles zijn:

Probeer het gratis uit

Onderdeel van onze ‘iedereen kan leren drummen’-garantie is dat je het gratis kunt proberen. In onze proefperiode krijg je twee weken lang onbeperkt toegang tot meer dan 1000 lessen. Kijk rond en leer onze methode kennen. Vind je het toch niks? Je zegt binnen twee weken met één druk op de knop kosteloos op.

Start gratis proefperiode

Hoe werkt Online Drumles?

Onze drumcursus is speciaal ontwikkeld voor beginners. Wij leren jou drummen vanaf het állereerste begin. Dat doen we door middel van videolessen. Met een Online Drumles abonnement krijg je toegang tot alle lessen. Hoe videolessen werken, zie je hier:

Bekijk de proefles hier

Verschil Online Drumles en privé drumles

Bij Online Drumles ben je op jaarbasis €240,- kwijt aan onbeperkt drumles. Voor privéles is dit al snel ruim €1000,- per jaar, uitgaande van wekelijks een half uur les van €20,-. Online Drumles en privé drumles zijn dan ook anders. Beide methodes hebben voordelen.

De voordelen van Online Drumles zijn:

  • Onbeperkt toegang tot (meer dan 1000) lessen
  • Drummen wanneer jij wilt, in je eigen tijd
  • Lessen op elk moment terugkijken
  • Je hoeft het huis niet uit

De voordelen van privé drumles zijn:

  • Persoonlijke aandacht van de leraar
  • Een op maat gemaakt lesplan
  • Feedback op het spel van de leerling

Een combinatie – de snelste manier om te leren drummen

Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Je kan het ook combineren. Je volgt online drumlessen om de basis aan te leren en meters te maken. Eens in de zoveel tijd volg je een fysieke drumles om je techniek bij te schaven. Naar onze mening is dit de ideale combinatie. De simpele dingen doe je zelf, de leraar zet de puntjes op de i en gebruik je waarvoor hij echt deskundig is. Op deze manier leer je het aller snelst!

Ja, ik ga drummen!

Bekijk de tarieven

Online Drumles Maandabonnement
€29,99
Per maand

24/7 drummen, wanneer jij wilt

LeonDrums Methode

“Iedereen kan leren drummen”-garantie

Regelmatig nieuwe livelessen en toegang tot het complete archief

Exclusieve toegang tot aanbiedingen, alleen voor abonnees

Drumstel

Cashback

Online Drumles Jaarabonnement
€19,99
Per maand (jaarlijkse betaling)

24/7 drummen, wanneer jij wilt

LeonDrums Methode

“Iedereen kan leren drummen”-garantie

Regelmatig nieuwe livelessen en toegang tot het complete archief

Exclusieve toegang tot aanbiedingen, alleen voor abonnees

Drumstel

Cashback

Drumstel Abonnement
V.a. €49,98
Per maand

24/7 drummen, wanneer jij wilt

LeonDrums Methode

“Iedereen kan leren drummen”-garantie

Regelmatig nieuwe livelessen en toegang tot het complete archief

Exclusieve toegang tot aanbiedingen, alleen voor abonnees

De helft van het huurbedrag terug bij aankoop van je drumstel

Wat zeggen de drummers?

Online Drumles
5.0
Gebaseerd op 42 beoordelingen
powered by Google
Edwin ReedijkEdwin Reedijk
15:46 05 Apr 23
Veel geleerd van de cursus. De cursus is goed opgebouwd met leuke afwisselingen. Oefeningen, liedjes etc...Het verveeld zeker niet, en de leuke Haagse manier van Leon, is verrassend.Zeer goede leermeester.
Martijn KranenMartijn Kranen
16:16 04 Apr 23
Ik moet tot mijn grote spijt jullie mededelen dat jullie soft ware probleem in het geheel nog niet opgelost is. In het weekend gooit jullie web site het wacht woord en mijn e mail adres eruit dan moet ik week aan de slag om alles weer in te stellen. Dit is jammer en niet professioneel mvg martijn
JFW ReitsmaJFW Reitsma
19:53 07 Dec 22
Ik had me 's avons aangemeld bij online drumles met de computer. Inloggen met de telefoon gaf wat problemen. Meteen een mail gestuurd en de volgende ochtend kreeg ik al antwoord. Snelle service!
pats welkenhuyzenpats welkenhuyzen
13:04 13 Sep 22
Heel verslavende lesmethode, omdat je van het prille begin kan oefenen door met met muziek mee te spelen! Didactisch zeer sterk, met de nodige humor van lesgever Leon. Een aanrader als je wil leren drummen!
Hans BeenHans Been
16:10 08 Jun 22
Leon maakt het voor de beginnende drummer duidelijk en overzichtelijk. De voorbeeld sessies zijn rustig en en lang genoeg om het zelf op te pakken. Ook bied het structuur om systematisch vooruit te gaan (het duurt natuurlijk altijd te lang). Daarnaast is het ook leuk om gewoon een leuk ritme of een fijne beat van het net te plukken en je daarmee fanatiek bezig te houden tot het lukt. Doe het beide en dan blijft het leren drummen leuk.Hans Been.
Rick van EijkenRick van Eijken
18:57 06 Apr 22
Nooit gedacht dat ik kon leren drummen als dyslect. Ooit compleet afgehaakt bij pianoles en gitaarles omdat ik de noten niet kon lezen. Stap voor stap en in je eigen tempo leren drummen kan echt met deze cursus! Een superster hoef ik niet te worden maar wat een onwijs plezier heb ik als ik achter m’n drumstel zit. Heb zelfs een portable setje aangeschaft die ik in elkaar kan vouwen om ook op Schiermonnikoog en andere vakanties te kunnen spelen. Jullie blijven mij op een goede manier uitdagen om door te zetten en het programma helpt daar natuurlijk ook onwijs bij. Kan het iedereen aanbevelen. 👍👍👍
Martijn BerbenMartijn Berben
16:52 10 Jan 22
Echt helemaal top. Als je wilt leren drummen is dit echt een leuke manier om het te leren. Leon legt alles super goed uit. Duidelijk, op een rustige manier en ook met de nodige humor.. Nadat ik dik 10 jaar (bijna) niks meer had gedaan met drummen kwam ik online drumles bij toeval tegen op you tube. Na een proefperiode ben ik als een braaf schooljongentje helemaal vooraan begonnen met de cursus en het bevalt me nog steeds erg goed. Echt een aanrader...
Katrien HulstKatrien Hulst
16:16 23 Dec 21
Beste besluit ooit om te leren drummen bij online drumles! Je leert al snel grooves & fills waarmee je vlot mee kan spelen met Queen en andere rock helden. Leon legt het rustig en duidelijk uit en ik zit altijd met een brede grijns achter mijn drumstel door zijn vrolijke en Haagse manier van lesgeven. Elke dag een feestje!
U. H.U. H.
14:01 18 Nov 21
Fijne lessen, stap voor stap en je kan alles herhalen. Zoveel als je wilt of nodig hebt. Leon doet het meestal heel langzaam, alleen zo af en toe is hij te enthousiast en gaat een beetje te snel spelen bij een les. Maar dat is niet zo erg...??
R.J.S. KierkelsR.J.S. Kierkels
20:55 06 Nov 21
Online Drumles is helemaal te gek! Het leuke is dat Leon je vanaf les 1 meerdere delen van je drumstel leert gebruiken. Zo krijg je meteen het gevoel dat je zit te drummen en niet te trommelen. Écht geweldig! Niet meer zoeken naar een andere cursus, je hebt de enige juiste gevonden!
Danny FockeDanny Focke
20:14 06 Nov 21
Super om deze lessen te volgen, de belofte om je te leren drummen wordt zeker waargemaakt.De leraar is nooit saai, grappig en hij leert je stap per stap de nodige skills aan te leren. Sommige lessen worden live gegeven.Alsook komen er steeds nieuwe liedjes en lessen bij zodat je steeds geprikkeld blijft om deze ook te leren. Sinds ik online drumles heb, heb ik een dagelijkse verslaving bij (maar een gezonde dan)
Danny MaesDanny Maes
12:22 29 Mar 21
Ondertussen aan mijn derde jaar Online Drumles begonnen dus eigenlijk overbodig om te schrijven dat ik nog steeds " hartstikke enthousiast" ben!Maar dat kan je niet maken als je een review schrijft natuurlijk.Naar alle waarheid ben ik nu nog "hartstikker" dan in het begin want wat eigenlijk alleen maar telt, is het resultaat.Geloof het of niet maar ik begin een beetje als een echte drummer te klinken en dat is volledig te danken aan Online Drumles.Alleen jammer dat ik door mijn vele bezigheden er niet meer tijd kan insteken want alleen dat bepaalt de snelheid van vooruitgang.Om met Léon's woorden NIET in herhaling te vervallen: OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, enzovoort...!Niet warm maar wel HÉÉT aanbevolen!DiePie.
js_loader

De eerste 14 dagen altijd gratis uitproberen

Iedereen kan leren drummen. Ook jij! Probeer alle lesvideo's van Online Drumles nu uit tijdens jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Niet enthousiast? Dan zeg je risicovrij je abonnement weer op. Simpel als dat!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle