Waarom Yamaha drumstellen?

Yamaha music logo

Waarom bieden we bij Online Drumles Yamaha drumstellen aan?

Door de jaren heen zijn wij dealer geweest van verschillende merken drums, zowel akoestische drumstellen, als elektronische drumstellen.

Bij Online Drumles vinden we dat drummen voor iedereen toegankelijk moet zijn. De prijs/kwaliteit-verhouding van drumstellen is  daarin een belangrijke factor. Yamaha drumstellen bieden naar onze mening de beste kwaliteit, voor de beste prijs. De modules zijn uitgebreid en het spelgevoel van de pads is fantastisch. Met Yamaha drumstellen zijn wij zeker dat we topkwaliteit leveren aan onze leerlingen, en dat we dit ook op consistente basis kunnen doen. Wij hebben daarom besloten uitsluitend Yamaha aan te bieden. Wij zouden het niet anders willen. Ook zijn de Yamaha’s zéér geschikt als kinder drumstel.

Ervaar hier zelf hoe fantastisch het is om Yamaha te spelen. We hebben voor iedereen een drumstelabonnement tegen een zeer scherp tarief.

Welke Yamaha drumstellen?

Bij Online Drumles bieden we drie soorten Yamaha drumstellen aan:

De Yamaha 402k

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor beginnende drummers en drummers die écht weinig geluid kunnen maken. Lees hier meer over de Yamaha 402k of een drumstelabonnement.

 

Yamaha Drumstel DTX 402K

 

Al v.a. €49,99 per maand heb jij een Yamaha drumstel in huis mét Online Drumles.

De Yamaha 432k

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor beginnende drummers en komt met een ‘echt’ bassdrumpedaal voor een realistisch speelgevoel. Van alle Yamaha drumstellen wordt de Yamaha 432K het vaaks gekozen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Yamaha elektrisch drumstel DTX 432K

 

Lees hier meer over de Yamaha 432k of een drumstelabonnement.

De Yamaha 522k

Dit Yamaha drumstel is ideaal voor de drummer die wat meer te besteden heeft. De module van dit elektrische drumstel is zeer uitgebreid. Bovendien zit er een snaredrum pad bij van speciaal siliconenmateriaal voor een realistisch speelgevoel. Met dit elektrische drumstel kan je alle kanten op.

 

Yamaha elektrisch drumstel DTX522K

 

Lees hier meer over de Yamaha 522k of een drumstelabonnement.

Léon, de drumleraar van Online Drumles. Hij geeft jou online muziekles
Léon van der Geest
Drumleraar
Aan de elektronische Yamaha drumstellen kun je jaren plezier beleven.
Drumstellen bekijken

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Nu kan iedereen leren drummen!