Yamaha Drumstel – De Yamaha 402K

Geluidsarm drummen tot kunst verheven

Yamaha DTX 402K

De Yamaha 402K; het instapmodel van Yamaha

Voor wie?

De Yamaha DTX402K is het Yamaha drumstel dat het meest geschikt is voor onder andere:

  • Drummers die écht geen geluid kunnen maken;
  • Drummers op zoek naar een kinderdrumstel.
  • Drummers die net beginnen en veel waar voor hun geld willen.

Dit Yamaha drumstel is prima te gebruiken als je al langer drumt. Maar doorgaans verwijzen we dan naar ofwel de Yamaha 432K of de Yamaha 522K. Is geluid maken geen optie dan is de Yamaha 402K méér dan prima, óók voor de gevorderde drummer. Stef en Jasper van Online Drumles spelen zelf ook op een 402K. Geen grap.

Daarnaast is het drumstel ook voor kinderen geschikt. Je kan de hoogte namelijk zo verstellen dat zelfs de allerkleinsten onder ons overal bij kunnen.

Wat krijg ik? Heb ik verder nog iets nodig?

De Yamaha 402K is maar iets meer dan een vierkante meter groot. Daarmee past het drumstel makkelijk in vrijwel elke kamer in je huis. Het drumstel is daarnaast makkelijk in elkaar te zetten. Je hebt geen gereedschap nodig.

Het drumstel heeft 10 ingebouwde trainingsfuncties en 10 ingebouwde drumkits waarmee je kan variëren tussen geluiden (de verschillende sounds kan je hier horen).

Door het speciale bassdrumpedaal maak je met dit drumstel zéér weinig geluid. Stiller dan dit wordt het niet. Daarnaast sluit je uiteraard je koptelefoon aan; zo heeft niemand last van jouw gedrum.

Wat moet ik nog meer weten?

De Yamaha 402K heb je met ons drumstelabonnement in huis voor €49,99 per maand. Dan heb je dus Online Drumles én een drumstel. Wil je meer weten over drumstelabonnementen, kijk dan hier.

Wil je meer weten over de Yamaha 432K of de Yamaha 522K? Kijk dan hier en hier.

Klaar om te starten?

Met een drumstelabonnement kan je voor een laag bedrag per maand drummen risicovrij uitproberen. Bovendien kan je altijd je drumstel overnemen als het bevalt. Dan krijg je een deel van je huur terug. Zo creëren we win-win situaties.

Ja, ik ga drummen!

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Nu kan iedereen leren drummen!