Yamaha Drumstel – De Yamaha 522K

Het ideale drumstel voor beginners en gevorderden

Yamaha DTX522K

De Yamaha 522K; voor als goed niet goed genoeg is

Voor wie?

De Yamaha DTX522K is het Yamaha drumstel dat het meest geschikt is:

  • Beginnende en gevorderde drummers;
  • Drummers die weinig geluid kunnen maken;
  • Drummers die graag goed willen starten en best wat meer willen besteden.

De Yamaha 522K is een van de betere Yamaha drumstellen. De 522K heeft een zéér uitgebreide module, een ‘echt’ bassdrumpedaal en een speciale snaredrum voor een nog beter speelgevoel. In onze drumschool gebruiken we de 522K voor onze groepslessen. Het drumstel is méér dan genoeg voor een beginner; als je echt wat moois in huis wil, dan neem je dit drumstel.

Wat krijg ik? Heb ik verder nog iets nodig?

De Yamaha 522K is wezenlijk anders dan zijn kleine broertjes, de Yamaha 402K en de Yamaha 432K. De 522K heeft een andere module, een speciale snaredrum pad, uitgebreide bekkens met meerdere zones voor verschillende geluiden, en een ‘echt’ bassdrumpedaal.

De Yamaha 522K is wat groter dan zijn twee kleine broertjes. Reken op twee vierkante meter. Hiermee past het drumstel nog steeds makkelijk in de meeste huizen, maar is deze niet zo klein als de andere modellen. Het drumstel is daarnaast makkelijk in elkaar te zetten. Je hebt geen gereedschap nodig.

Het drumstel heeft diverse ingebouwde trainingsfuncties en meer dan 50 (!) voorgeprogrammeerde drumkits voor verschillende sounds. Je kan tot 50 eigen drumkits samenstellen, waarbij je kan spelen met verschillende geluiden, demping, toonhoogte, etc. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan.

Door het bassdrumpedaal maak je met dit drumstel weinig geluid. Je bent echter niet volledig stil. Kan je écht geen geluid maken? Kijk dan naar de Yamaha 402K.

Wat moet ik nog meer weten?

De Yamaha 5222K heb je met ons drumstelabonnement in huis voor €99,99 per maand. Dan heb je dus Online Drumles én een drumstel. Wil je meer weten over drumstelabonnementen, kijk dan hier.

Wil je meer weten over de Yamaha 402K of de Yamaha 432K? Kijk dan hier en hier.

Klaar om te starten?

Met een drumstelabonnement kan je voor een laag bedrag per maand drummen risicovrij uitproberen. Bovendien kan je altijd je drumstel overnemen als het bevalt. Dan krijg je een deel van je huur terug. Zo creëren we win-win situaties.

Ja, ik ga drummen!

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Nu kan iedereen leren drummen!