Yamaha Drumstel – De Yamaha DTX432K

Het ideale drumstel voor beginners en gevorderden

Yamaha DTX 432K

De Yamaha DTX432K; een hoop waarde voor zijn geld

Voor wie?

De Yamaha DTX432K is het Yamaha drumstel dat het meest geschikt is:

  • Beginnende en gevorderde drummers;
  • Drummers die weinig geluid kunnen maken;
  • Drummers die net beginnen en veel waar voor hun geld willen.
  • Drummers die graag elektrisch drummen met een ‘echt’ bassdrumpedaal.

Dit Yamaha Drumstel biedt een hoop waar voor zijn geld en benaderd een echt speelgevoel. Alleen zijn grotere broer, de Yamaha DTX522K, gaat hier nog verder in. Maar hier hangt dan ook weer een groter prijskaartje aan. Wil je goed beginnen? Dan kan je met de Yamaha DTX432K nog jaren vooruit.

Daarnaast is het drumstel ook voor kinderen geschikt. Je kan de hoogtes namelijk zo verstellen dat zelfs de allerkleinsten onder ons overal bij kunnen.

Wat krijg ik? Heb ik verder nog iets nodig?

De Yamaha DTX432K is vergelijkbaar met de Yamaha 402K. De DTX432K heeft echter een ‘echt’ bassdrumpedaal. Ook heeft de DTX432K een luxer hi-hat pedaal. Verder gebruiken de drumstellen dezelfde module.

De Yamaha DTX432K is dus net als zijn klein broertje ca. een vierkante meter groot. Daarmee past het drumstel makkelijk in vrijwel elke kamer in je huis. Het drumstel is daarnaast makkelijk in elkaar te zetten. Je hebt geen gereedschap nodig.

Het drumstel heeft 10 ingebouwde trainingsfuncties en 10 ingebouwde drumkits waarmee je kan variëren tussen geluiden (de verschillende sounds kan je hier horen).

Door het bassdrumpedaal maak je met dit drumstel weinig geluid. Je bent echter niet volledig stil. Kan je écht geen geluid maken? Kijk dan naar de Yamaha 402K.

Wat moet ik nog meer weten?

De Yamaha DTX432K heb je met ons drumstelabonnement in huis voor €59,99 per maand. Dan heb je dus Online Drumles én een drumstel. Wil je meer weten over drumstelabonnementen, kijk dan hier.

Wil je meer weten over de Yamaha 402K? Kijk dan hier.

Klaar om te starten?

Met een drumstelabonnement kan je drummen risicovrij uitproberen, voor een vast bedrag per maand. Bovendien kan je altijd je drumstel overnemen als het bevalt. Dan krijg je een deel van je huur terug. Zo creëren we win-win situaties.

Ja, ik ga drummen!

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Nu kan iedereen leren drummen!