Online Drumles voor beginners

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Iedereen kan leren drummen. Ook jij! Probeer alle lesvideo's van Online Drumles nu uit tijdens jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Niet enthousiast? Dan zeg je risicovrij je abonnement weer op. Simpel als dat!

Wil je leren drummen?

Je trommelt op alles wat los en vast zit. Je geeft luchtconcerten wanneer jouw favoriete nummer voorbij komt. Eigenlijk wilde je het altijd al; leren drummen. Goed nieuws! Jouw drumcarrière is dichterbij dan je denkt.

Heb je nog nooit achter een drumstel gezeten? Of kan je al een beetje drummen en ben je op zoek naar les?

Lees dan verder. Ook als je nog geen drumstel hebt.

Hoe werkt Online Drumles?

Onze drumcursus is speciaal ontwikkeld voor beginners. Wij leren jou drummen vanaf het állereerste begin. Dat doen we door middel van videolessen. Met een Online Drumles abonnement krijg je toegang tot alle lessen. Hoe videolessen werken, zie je hier:

Bekijk de proefles hier

Geen drumstel?

Drummer_Man

Om de basis van het drummen te leren heb je geen drumstel nodig. De eerste drie hoofdstukken van onze cursus kun je zonder drumstel volgen.

Maar drummen is natuurlijk veel leuker mét drumstel

Een drumstel kan een grote investering zijn. Zeker als je nog niet weet of je drummen leuk vindt. Daar hebben wij iets op verzonnen: Drumstelabonnementen

Met een drumstelabonnement huur je een elektrisch Yamaha drumstel in combinatie met drumles. Zo kan je risicovrij uitproberen hoe leuk het is om te drummen! Wil je toch wat anders? Dan stuur je het drumstel gewoon terug.

Bekijk onze drumstelabonnementen

Wat ga je leren?

Met de lessen van Online Drumles krijg je alle ingrediënten om een goede basis op te bouwen. Zodat je optimaal presteert in een band. Of lekker thuis natuurlijk.

We gaan direct aan de slag met:

  • Noten leren
  • Grooves & fills
  • Coördinatietraining & techniek
  • Meedrummen met populaire muziek

Het leersysteem is zo opgebouwd dat je na ieder hoofdstuk mee kan spelen met muziek. Na het eerste hoofdstuk kan je al meespelen met We Will Rock You van Queen!

Waarom Online Drumles?

Omdat je het gratis kan proberen.

Onderdeel van onze “iedereen kan leren drummen”-garantie is dat iedereen ons product 14 dagen gratis mag uitproberen. Je kan makkelijk weer opzeggen. Geen addertjes onder het gras. Zo wordt online muziekles voor iedereen toegankelijk.

Ja, ik ga drummen!

Omdat we zeker zijn van onze zaak.

Bij Online Drumles bieden we de ‘iedereen kan leren drummen’-garantie. Dit houdt in dat:

1. Niet goed geld terug. Wij garanderen dat jij gaat leren drummen met onze LeonDrums© Methode.

2. Gratis uitproberen. Online Drumles hanteert altijd een gratis proefperiode van 2 weken. Je kan altijd opzeggen.

3. Continu nieuwe lessen. Ons aanbod van lessen blijft altijd groeien door ons DrumLab©. Je bent nooit uitgeleerd.

Wat zeggen de drummers?

Online Drumles
5.0
Gebaseerd op 46 beoordelingen
powered by Google
Amelie WijkstraAmelie Wijkstra
13:35 20 Feb 24
Lessen zijn heel duidelijk en stapsgewijs uitgelegd. Leuke trainer. Wel echt een aanrader. Jill van de administratie ook heel erg top. Ze denkt echt met je mee. Al met al, hele fijne ervaringen met Online Drumles. Ik klop zeker weer bij hen aan wanneer ik weer tijd heb om te drummen.
Emma DaileyEmma Dailey
15:50 23 Jan 24
Elise Schut-BergsmaElise Schut-Bergsma
07:00 17 Dec 23
Ik ben erg blij met de lessen! Je kunt kiezen voor meer technische lessen of op je niveau met bestaande nummers meespelen, of moeilijkere nummers stap voor stap leren. Ook voor gevorderde drummers is er allerlei materiaal beschikbaar, leuk om alvast even te kijken wat je evt. in de toekomst nog kunt gaan spelen!
Caspar KerkvlietCaspar Kerkvliet
20:04 03 Oct 23
Al vier jaar plezier met onlinedrummen: in je eigen tijd in je eigen tempo met prima te volgen lessen: opbouw van vaardigheden, coördinatietrainingen en lekkere nummers met doortastende filmpjes doorspekt met echte Haagse humor.
Edwin ReedijkEdwin Reedijk
15:46 05 Apr 23
Veel geleerd van de cursus. De cursus is goed opgebouwd met leuke afwisselingen. Oefeningen, liedjes etc...Het verveeld zeker niet, en de leuke Haagse manier van Leon, is verrassend.Zeer goede leermeester.
JFW ReitsmaJFW Reitsma
19:53 07 Dec 22
Ik had me 's avons aangemeld bij online drumles met de computer. Inloggen met de telefoon gaf wat problemen. Meteen een mail gestuurd en de volgende ochtend kreeg ik al antwoord. Snelle service!
pats welkenhuyzenpats welkenhuyzen
13:04 13 Sep 22
Heel verslavende lesmethode, omdat je van het prille begin kan oefenen door met met muziek mee te spelen! Didactisch zeer sterk, met de nodige humor van lesgever Leon. Een aanrader als je wil leren drummen!
Hans BeenHans Been
16:10 08 Jun 22
Leon maakt het voor de beginnende drummer duidelijk en overzichtelijk. De voorbeeld sessies zijn rustig en en lang genoeg om het zelf op te pakken. Ook bied het structuur om systematisch vooruit te gaan (het duurt natuurlijk altijd te lang). Daarnaast is het ook leuk om gewoon een leuk ritme of een fijne beat van het net te plukken en je daarmee fanatiek bezig te houden tot het lukt. Doe het beide en dan blijft het leren drummen leuk.Hans Been.
Rick van EijkenRick van Eijken
18:57 06 Apr 22
Nooit gedacht dat ik kon leren drummen als dyslect. Ooit compleet afgehaakt bij pianoles en gitaarles omdat ik de noten niet kon lezen. Stap voor stap en in je eigen tempo leren drummen kan echt met deze cursus! Een superster hoef ik niet te worden maar wat een onwijs plezier heb ik als ik achter m’n drumstel zit. Heb zelfs een portable setje aangeschaft die ik in elkaar kan vouwen om ook op Schiermonnikoog en andere vakanties te kunnen spelen. Jullie blijven mij op een goede manier uitdagen om door te zetten en het programma helpt daar natuurlijk ook onwijs bij. Kan het iedereen aanbevelen. 👍👍👍
Martijn BerbenMartijn Berben
16:52 10 Jan 22
Echt helemaal top. Als je wilt leren drummen is dit echt een leuke manier om het te leren. Leon legt alles super goed uit. Duidelijk, op een rustige manier en ook met de nodige humor.. Nadat ik dik 10 jaar (bijna) niks meer had gedaan met drummen kwam ik online drumles bij toeval tegen op you tube. Na een proefperiode ben ik als een braaf schooljongentje helemaal vooraan begonnen met de cursus en het bevalt me nog steeds erg goed. Echt een aanrader...
Katrien HulstKatrien Hulst
16:16 23 Dec 21
Beste besluit ooit om te leren drummen bij online drumles! Je leert al snel grooves & fills waarmee je vlot mee kan spelen met Queen en andere rock helden. Leon legt het rustig en duidelijk uit en ik zit altijd met een brede grijns achter mijn drumstel door zijn vrolijke en Haagse manier van lesgeven. Elke dag een feestje!
U. H.U. H.
14:01 18 Nov 21
Fijne lessen, stap voor stap en je kan alles herhalen. Zoveel als je wilt of nodig hebt. Leon doet het meestal heel langzaam, alleen zo af en toe is hij te enthousiast en gaat een beetje te snel spelen bij een les. Maar dat is niet zo erg...??
R.J.S. KierkelsR.J.S. Kierkels
20:55 06 Nov 21
Online Drumles is helemaal te gek! Het leuke is dat Leon je vanaf les 1 meerdere delen van je drumstel leert gebruiken. Zo krijg je meteen het gevoel dat je zit te drummen en niet te trommelen. Écht geweldig! Niet meer zoeken naar een andere cursus, je hebt de enige juiste gevonden!
Danny FockeDanny Focke
20:14 06 Nov 21
Super om deze lessen te volgen, de belofte om je te leren drummen wordt zeker waargemaakt.De leraar is nooit saai, grappig en hij leert je stap per stap de nodige skills aan te leren. Sommige lessen worden live gegeven.Alsook komen er steeds nieuwe liedjes en lessen bij zodat je steeds geprikkeld blijft om deze ook te leren. Sinds ik online drumles heb, heb ik een dagelijkse verslaving bij (maar een gezonde dan)
Danny MaesDanny Maes
12:22 29 Mar 21
Ondertussen aan mijn derde jaar Online Drumles begonnen dus eigenlijk overbodig om te schrijven dat ik nog steeds " hartstikke enthousiast" ben!Maar dat kan je niet maken als je een review schrijft natuurlijk.Naar alle waarheid ben ik nu nog "hartstikker" dan in het begin want wat eigenlijk alleen maar telt, is het resultaat.Geloof het of niet maar ik begin een beetje als een echte drummer te klinken en dat is volledig te danken aan Online Drumles.Alleen jammer dat ik door mijn vele bezigheden er niet meer tijd kan insteken want alleen dat bepaalt de snelheid van vooruitgang.Om met Léon's woorden NIET in herhaling te vervallen: OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, enzovoort...!Niet warm maar wel HÉÉT aanbevolen!DiePie.
js_loader

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Iedereen kan leren drummen. Ook jij! Probeer alle lesvideo's van Online Drumles nu uit tijdens jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Niet enthousiast? Dan zeg je risicovrij je abonnement weer op. Simpel als dat!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!