Online Drumles voor kinderen

Klaar om te starten?

Iedereen kan leren drummen. Ook de allerjongsten! Probeer alle lesvideo's van Online Drumles nu uit tijdens jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Niet enthousiast? Dan zeg je risicovrij je abonnement weer op. Simpel als dat!

Wil jouw kind leren drummen?

Heeft jouw kind je overtuigd om te drummen? Gefeliciteerd met je muzikale kind! Om goed te leren drummen is het essentieel om de juiste coördinatie en techniek aan te leren vanaf het begin. Bij Online Drumles is jouw kind daarom in goede handen.

Geen drumstel? Scroll naar beneden om onze drumstelabonnementen te bekijken. Drumles en een drumstel in één!

Online drumles voor kinderen

Onze drumcursus is speciaal ontwikkeld voor beginners en is geschikt voor alle leeftijden. Ook voor kinderen.

Wij leren jou drummen vanaf het állereerste begin. Dat doen we met videolessen. Je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen in de vorm van een abonnement. Hoe videolessen werken, zie je hier:

Bekijk de proefles hier

Oefenen onder begeleiding

Bij Online Drumles speel je continu met de leraar mee. Nieuwe oefeningen worden stapsgewijs uitgelegd en herhaald. Hierdoor kan jouw kind altijd oefenen onder begeleiding. Het enige wat je hoeft te doen is de video aanzetten. Je kunt zo veel en zo vaak oefenen als je wilt.

Door onze ruime (+20 jaar) ervaring weten we waar de struikelblokken zitten. Deze punten geven we dan ook extra aandacht in de cursus. Onze methode is zo ontwikkeld dat iedereen kan leren drummen, óók online.

Bang voor overlast?

Niet nodig. Met de huidige techniek van elektronische drumstellen kan jouw kind in alle enthousiasme leren drummen. En niemand die het hoort. Benieuwd welke elektronische drumstellen geschikt zijn voor kinderen? Wij stelden een top 3 elektronische kinderdrumstellen samen.

elektrisch drumstel kind

Nog geen drumstel in huis?

Een drumstel kan een grote investering zijn. Zeker als je nog niet weet of jouw kind drummen leuk vindt. Daar hebben wij iets op verzonnen: Drumstelabonnementen

Je huurt een elektrisch Yamaha drumstel in combinatie met drumles. Je kan risicovrij uitproberen hoe leuk het is om te drummen! Wil je toch wat anders? Dan stuur je het drumstel gewoon terug.

Bekijk hier de Yamaha DTX402, hét drumstel voor kinderen:

Bekijk al onze drumstellen

Wat ga je leren?

Met de lessen van Online Drumles krijg je alle ingrediënten om een goede basis op te bouwen. Zodat je optimaal presteert in een band. Of lekker thuis natuurlijk.

We gaan direct aan de slag met:

  • Noten leren
  • Grooves & fills
  • Coördinatietraining & techniek
  • Meedrummen met populaire muziek

Het leersysteem is zo opgebouwd dat je na ieder hoofdstuk mee kan spelen met muziek. Na het eerste hoofdstuk zie je jouw kind al meespelen met We Will Rock You van Queen!

Waarom Online Drumles?

Omdat je het gratis kan proberen.

Onderdeel van onze “iedereen kan leren drummen”-garantie is dat iedereen ons product 14 dagen gratis mag uitproberen. Je kan makkelijk weer opzeggen. Geen addertjes onder het gras. Zo wordt online muziekles voor iedereen toegankelijk.

Ja, ik ga drummen!

Omdat alle lessen eerst door drummers getest zijn.

Met de LeonDrums© Methode garanderen we dat iedereen kan leren drummen. Dat werkt zo:

  • Elke nieuwe les gaat door een dubbele kwaliteitscontrole in ons DrumLab©.
  • Eerst wordt de les in het DrumLab© door groepen drummers getest.
  • Pas als iedereen de les begrijpt en tevreden is, gaan we de les opnemen.
  • De opname wordt vervolgens óók getest in het DrumLab©.
  • Pas als iedereen de videoles zonder hulp kan voltooien, komt de les op Online Drumles

Zo weten wij zeker dat met Online Drumles, iedereen kan leren drummen.

Meer lezen

Omdat drummers ons vertrouwen.

Meer dan 4.000 drummers vertrouwen ons voor hun lessen. Daarmee is Online Drumles de grootste Online Drumschool van Nederland.

drummer achter elektronisch drumstel

Benieuwd? Bekijk onze Google Reviews of de pagina Online Drumles ervaringen.

Wat zeggen de drummers?

Online Drumles
5.0
Gebaseerd op 42 beoordelingen
powered by Google
Edwin ReedijkEdwin Reedijk
15:46 05 Apr 23
Veel geleerd van de cursus. De cursus is goed opgebouwd met leuke afwisselingen. Oefeningen, liedjes etc...Het verveeld zeker niet, en de leuke Haagse manier van Leon, is verrassend.Zeer goede leermeester.
JFW ReitsmaJFW Reitsma
19:53 07 Dec 22
Ik had me 's avons aangemeld bij online drumles met de computer. Inloggen met de telefoon gaf wat problemen. Meteen een mail gestuurd en de volgende ochtend kreeg ik al antwoord. Snelle service!
pats welkenhuyzenpats welkenhuyzen
13:04 13 Sep 22
Heel verslavende lesmethode, omdat je van het prille begin kan oefenen door met met muziek mee te spelen! Didactisch zeer sterk, met de nodige humor van lesgever Leon. Een aanrader als je wil leren drummen!
Hans BeenHans Been
16:10 08 Jun 22
Leon maakt het voor de beginnende drummer duidelijk en overzichtelijk. De voorbeeld sessies zijn rustig en en lang genoeg om het zelf op te pakken. Ook bied het structuur om systematisch vooruit te gaan (het duurt natuurlijk altijd te lang). Daarnaast is het ook leuk om gewoon een leuk ritme of een fijne beat van het net te plukken en je daarmee fanatiek bezig te houden tot het lukt. Doe het beide en dan blijft het leren drummen leuk.Hans Been.
Rick van EijkenRick van Eijken
18:57 06 Apr 22
Nooit gedacht dat ik kon leren drummen als dyslect. Ooit compleet afgehaakt bij pianoles en gitaarles omdat ik de noten niet kon lezen. Stap voor stap en in je eigen tempo leren drummen kan echt met deze cursus! Een superster hoef ik niet te worden maar wat een onwijs plezier heb ik als ik achter m’n drumstel zit. Heb zelfs een portable setje aangeschaft die ik in elkaar kan vouwen om ook op Schiermonnikoog en andere vakanties te kunnen spelen. Jullie blijven mij op een goede manier uitdagen om door te zetten en het programma helpt daar natuurlijk ook onwijs bij. Kan het iedereen aanbevelen. 👍👍👍
Martijn BerbenMartijn Berben
16:52 10 Jan 22
Echt helemaal top. Als je wilt leren drummen is dit echt een leuke manier om het te leren. Leon legt alles super goed uit. Duidelijk, op een rustige manier en ook met de nodige humor.. Nadat ik dik 10 jaar (bijna) niks meer had gedaan met drummen kwam ik online drumles bij toeval tegen op you tube. Na een proefperiode ben ik als een braaf schooljongentje helemaal vooraan begonnen met de cursus en het bevalt me nog steeds erg goed. Echt een aanrader...
Katrien HulstKatrien Hulst
16:16 23 Dec 21
Beste besluit ooit om te leren drummen bij online drumles! Je leert al snel grooves & fills waarmee je vlot mee kan spelen met Queen en andere rock helden. Leon legt het rustig en duidelijk uit en ik zit altijd met een brede grijns achter mijn drumstel door zijn vrolijke en Haagse manier van lesgeven. Elke dag een feestje!
U. H.U. H.
14:01 18 Nov 21
Fijne lessen, stap voor stap en je kan alles herhalen. Zoveel als je wilt of nodig hebt. Leon doet het meestal heel langzaam, alleen zo af en toe is hij te enthousiast en gaat een beetje te snel spelen bij een les. Maar dat is niet zo erg...??
R.J.S. KierkelsR.J.S. Kierkels
20:55 06 Nov 21
Online Drumles is helemaal te gek! Het leuke is dat Leon je vanaf les 1 meerdere delen van je drumstel leert gebruiken. Zo krijg je meteen het gevoel dat je zit te drummen en niet te trommelen. Écht geweldig! Niet meer zoeken naar een andere cursus, je hebt de enige juiste gevonden!
Danny FockeDanny Focke
20:14 06 Nov 21
Super om deze lessen te volgen, de belofte om je te leren drummen wordt zeker waargemaakt.De leraar is nooit saai, grappig en hij leert je stap per stap de nodige skills aan te leren. Sommige lessen worden live gegeven.Alsook komen er steeds nieuwe liedjes en lessen bij zodat je steeds geprikkeld blijft om deze ook te leren. Sinds ik online drumles heb, heb ik een dagelijkse verslaving bij (maar een gezonde dan)
Danny MaesDanny Maes
12:22 29 Mar 21
Ondertussen aan mijn derde jaar Online Drumles begonnen dus eigenlijk overbodig om te schrijven dat ik nog steeds " hartstikke enthousiast" ben!Maar dat kan je niet maken als je een review schrijft natuurlijk.Naar alle waarheid ben ik nu nog "hartstikker" dan in het begin want wat eigenlijk alleen maar telt, is het resultaat.Geloof het of niet maar ik begin een beetje als een echte drummer te klinken en dat is volledig te danken aan Online Drumles.Alleen jammer dat ik door mijn vele bezigheden er niet meer tijd kan insteken want alleen dat bepaalt de snelheid van vooruitgang.Om met Léon's woorden NIET in herhaling te vervallen: OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, enzovoort...!Niet warm maar wel HÉÉT aanbevolen!DiePie.
js_loader

Klaar om te starten?

Iedereen kan leren drummen. Ook de allerjongsten! Probeer alle lesvideo's van Online Drumles nu uit tijdens jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Niet enthousiast? Dan zeg je risicovrij je abonnement weer op. Simpel als dat!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle