Onze “Iedereen kan leren drummen”-garantie

Onze "iedereen kan leren drummen"-garantie bestaat uit drie pijlers:

Iedereen kan leren drummen garantie button

1. IEDEREEN KAN LEREN DRUMMEN, EN DAT MENEN WE

Iedereen kan leren drummen; dat is onze garantie. Daar geloven wij heilig in. Drumles geven is onze passie en we zullen alles in het werk stellen om bovenstaande garantie waar te maken. Lukt dat niet, krijg jij je geld terug. Onze LeonDrums© methode hebben wij op meer dan 4000 leerlingen getest in ons DrumLab©. Daarom durven wij jou het volgende te beloven:
  1. Iedereen kan leren drummen. Jij ook. Of je nou jong of oud bent, veel of weinig tijd hebt, en ervaring hebt met drummen of niet. Als jij wilt leren drummen, dan ga jij leren drummen.
  2. Als jij er met onze methode niet uitkomt, gaan we jou hoogstpersoonlijk helpen. Dit doen we door:
    1. Een skypesessie met een van onze gecertificeerde leraren, om te kijken waar jij tegenaan loopt in jouw spel.
    2. Jou uit te nodigen om bij ons mee te doen in ons DrumLab© onder leiding van een gecertificeerde leraar, op onze locatie.
    3. Jou uit te nodigen voor een privéles met een van onze gecertificeerde leraren, op onze locatie.

2. IEDEREEN MAG ONS PRODUCT PROBEREN

Wij geloven in de kracht van ons product en willen dat met iedereen delen. Daarom mag iedereen ons product gratis twee weken risicovrij uitproberen. Na die twee weken ben jij verkocht. Ook als je al zeker weet dat je ons product wilt hebben hanteren wij altijd een gratis proefperiode van twee weken. Zo kunnen wij laten zien dat drummen voor iedereen leuk kan zijn.

3. ONS PRODUCT GROEIT, EN JIJ GROEIT MET ONS MEE

Een abonnement bij Online Drumles betekent een leven lang leren. Op de leuke manier! Wij zijn altijd bezig met het testen van gave nieuwe lessen in ons DrumLab©. Een abonnement bij Online Drumles is dus een garantie voor jouw groei als drummer. En mocht dat onverhoopt toch niet uitpakken zoals jij dat wilt, dan verwijzen we je graag weer naar onze eerste garantie.

In jouw eigen tijd en in jouw eigen tempo, kan jij leren drummen

Door onze garantie weet ik zeker dat jij een fantastische drummer wordt. Zullen we samen de uitdaging aangaan?

Léon van der Geest,
Online Drumles

START NU JE GRATIS PROEFPERIODE