Je kan Online Drumles altijd twee weken gratis uitproberen

De Online Drumles proefperiode

Waarom is Online Drumles de eerste 14 dagen gratis?

Wij snappen dat een nieuwe hobby zoals leren drummen vragen met zich meebrengt:

  • Is Online Drumles wel een goed product?
  • Krijg ik waar voor mijn geld?
  • Vind ik leren drummen wel leuk?

Wij zijn er van overtuigd dat ons product goed en leuk is, en daarom nemen we de eerste drempels graag voor je weg. Door de eerste twee weken drummen gratis te maken kan je rustig even kijken of Online Drumles wel wat voor je is. We zijn ervan overtuigd dat je het leuk vindt! En zo niet, dan zeg je gewoon weer op.

Iedereen moet kunnen leren drummen

Als onderdeel van onze ‘Iedereen kan leren drummen’-garantie krijg je de eerste twee weken gratis Online Drumles. Ná deze twee weken gaat jouw gekozen abonnement (jaar of maand) wél echt van start.

Maar!

Opzeggen kan makkelijk en snel via “mijn account” –> “abonnementen”. Ook als je opzegt ín de proefperiode, kan je de proefperiode afmaken. Dit houdt in dat als je bijvoorbeeld op dag 10 opzegt, je nog steeds 4 dagen gebruik kan maken van gratis Online Drumles.

Als ik vergeet op tijd op te zeggen, zit ik dan aan een abonnement vast?

Kort antwoord: “Nee”.

Ben je vergeten op tijd op te zeggen, stuur gewoon even een mailtje naar info@onlinedrumles.nl . Wij hoeven echt geen mensen abonnementen te verkopen die ze niet willen hebben.

Waarom moet ik €0,02 overmaken voor de proefperiode?

Online Drumles is een abonnementsdienst. Wij werken met automatische incasso. Het is daarom voor ons erg fijn als we de bankrekening van een abonnee hebben geverifieerd. Dit doen we middels de €0,02 betaling. Dat scheelt voor ons uiteindelijk een hoop administratie, waardoor wij ons meer kunnen focussen op waar we goed in zijn: Online Drumles!

Overtuigd?

Klik dan hier om je proefperiode te starten. Of kijk gewoon nog eens rustig rond op onze website. En heb je nog geen drumstel maar wil je wel graag starten met drummen? Bekijk dan eens onze drumstelabonnementen!

Eerst nog even verder kijken?

Dat kan! Vul het formulier in en ontvang een gratis mini-cursus. Zet gratis je eerste drumstappen bij Online Drumles en begin met de drumoefeningen voor beginners in de mini-cursus.

Heb je geen drumstel? Geen probleem!

De mini-cursus heeft niet alleen een serie met drumstel, maar ook zonder drumstel! Verzamel je mooiste potten en pannen en drum erop los. En wie weet? Misschien start jij na de mini-cursus jouw gratis proefperiode.

Meld je aan voor de gratis mini-cursus

 


Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!