Online Drumles op scholen; het non-profit initiatief voor scholen

Wat is Online Drumles op school?

Muziekles op school is belangrijk.

‘Online Drumles op school’ is een non-profit initiatief van Online Drumles. Het initiatief heeft als doel om muziekles op school breed toegankelijk te maken. Want meer muziek in de klas is hard nodig.

drummer_kind_8_jaar_elektrisch_drumstel

Professionele muziekles op jouw school binnen handbereik

muziekles_kinderen_in_de_klas

Dit doen we door het ontwikkelen en aanbieden van onze online muziekles methode. De cursus is gratis verkrijgbaar voor het basisonderwijs en het voorgezet onderwijs. Online Drumles verstrekt onbeperkt muziekles licenties aan scholen en biedt daarbij een elektrisch drumstel aan. Zo maken wij muzieklessen in de klas voor iedereen toegankelijk.

Kinderen leren zelfstandig drummen middels lesvideo’s

elektrisch drumstel kind 8 jaar meisje

Werk jij in het voortgezet of basisonderwijs en wil je meer muziekles in de klas? Mail dan gerust naar info@onlinedrumles.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Waarom?

We hebben een punt te maken. En dat is bewijzen dat écht iedereen kan leren drummen. “Iedereen kan leren drummen” is niet voor niets onze slogan. Onderdeel van die visie is dat drummen en muziekles voor iedereen beschikbaar moet zijn. Muziekles op de basisschool of de middelbare school is een groot onderdeel van deze visie. Naar onze mening zou muziekles op elke school en in elke klas beschikbaar moeten zijn. Daar dragen we graag aan bij.

Wat krijg ik?

Online Drumles op school biedt jou onbeperkt licenties Online Drumles, voor lokaal gebruik op jouw basisschool of middelbare school. Daarnaast krijg je van ons een Yamaha 402K, een geluidsarm elektrisch drumstel.

We horen je denken: “een drumstel in de klas? Dat kan nooit!”

Yamaha DTX 402K

Wees gerust; de Yamaha 402K is én zeer geluidsarm en neemt maar iets meer dan een vierkante meter in. Bovendien is hij heel goed te verstellen voor kinderen. Ideaal dus voor scholen.

Meer weten?

Maak gerust contact! Stuur een berichtje naar info@onlinedrumles.nl en wie weet heb jij binnenkort een elektrisch drumstel met Online Drumles op jouw school!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!