Wat maakt ons anders

1. Wij geven keiharde garanties op onze drumlessen

Wij werken met de “iedereen kan leren drummen”-garantie. Ben jij niet tevreden met de drumlessen, dan ben jij onze uitdaging. Bovendien krijg je je geld terug.

2. Iedereen mag ons product uitproberen

Wij geloven in ons product en vinden dat iedereen zou moeten drummen. Daarom mag iedereen Online Drumles altijd twee weken gratis uitproberen. Wij weten zeker dat je na twee weken niet meer anders wilt.

3. Structuur

Youtube staat vol met drumlessen. Veelal video’s waar drummers laten zien wat ze kunnen. Alle lesniveaus staan door elkaar, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet je als beginner starten?

Bij Online Drumles beginnen we vanaf het begin. We nemen je met onze drumlessen volledig bij de hand in de ontwikkeling. Onze methode is in ons DrumLab© getest: Niks is aan het toeval overgelaten.

4. Samen leren drummen

Waar je bij andere drumles video’s eerst de gesproken, en dan de gespeelde uitleg krijgt, zijn onze lessen zo opgebouwd dat je de uitleg tijdens het drummen krijgt. Doordat je constant meespeelt, kan je de oefening na de video ook echt spelen. Door onze ervaring weten precies waar je bepaalde uitleg nodig hebt.

5. Groei

We zijn altijd bezig met het maken van leuke nieuwe lessen. Hierdoor groeit ons aanbod constant en groei jij met ons mee. Je kunt je bij ons blijvend ontwikkelen, zodat jij een goede drummer wordt.

Daarnaast hebben we regelmatig een nieuwe liveles op Youtube. Tijdens onze live drumlessen laten we variaties zien op de huidige cursus. Je krijgt een indruk wat er met de basis al mogelijk is. Deze lessen zijn zowel voor leden als niet-leden vrij toegankelijk op het moment van streamen.

Léon, de drumleraar van Online Drumles. Hij geeft jou online muziekles
Léon van der Geest
Drumleraar
Ik weet zeker dat ik met deze progressieve manier van lesgeven iedereen kan leren drummen, mét de kwaliteit van privéles. Veel plezier met leren drummen!
Begin nu met drummen!

Probeer het de eerste 14 dagen gratis.

Nu kan iedereen leren drummen!