Waarom een Yamaha Drumstel?


Door de jaren heen ben ik dealer geweest van verschillende merken akoestische drums. Daardoor kon ik mijn leerlingen voorzien van advies betreffende de aanschaf van drumstellen. Een akoestisch drumstel is natuurlijk fantastisch. Ik merkte echter dat steeds meer leerlingen juist elektronisch wilden drummen. Vaak moesten ze rekening houden met de buren en zochten ze naar een geluidsvriendelijke oplossing.

Om mijn leerlingen goed van dienst te zijn, begon ik met de verkoop en verhuur van verschillende merken elektronische drumstellen. Vooral in de verhuur van drumstellen merkte ik dat niet alle merken de kwaliteit konden leveren die ik graag wilde. Vaak kreeg ik klachten over kapotte drumstellen. Eén merk stak er met kop en schouders boven uit: Yamaha.
Alle klanten die bij mij een Yamaha drumstel afnamen waren altijd tevreden. Er waren nooit klachten over defecten aan het drumstel. Tevens hadden de Yamaha drumstellen een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Voor mij was de keuze snel gemaakt.

Yamaha biedt naar onze mening de beste kwaliteit spullen. De modules zijn zeer uitgebreid en het spelgevoel van de rubberen pads is fantastisch. Met Yamaha drumstellen zijn wij zeker dat we top kwaliteit leveren aan onze leerlingen. Wij zouden het niet anders willen.

Ervaar hier zelf hoe fantastisch het is om Yamaha te spelen. In combinatie met Online Drumles bieden wij drumstellen tegen een zeer scherp tarief.

Aan de akoestische en elektronische drumstellen van Yamaha kun je jaren plezier beleven.

Léon van der Geest,
Online Drumles

DRUMSTELLEN BEKIJKEN