Stage bij Online Drumles

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over een stage bij Online Drumles

Hoe ben jij als persoon?

Een match tijdens je stage is belangrijk!

Lees dit eerst. Want naast dat het werk inhoudelijk leuk moet zijn, is het natuurlijk wel fijn als we het met zijn allen naar ons zin hebben! Dus, ben jij iemand die:

 • Altijd wilt blijven leren;
 • Het goede doen belangrijker vindt dan sales;
 • Resultaten belangrijker vindt dan uren;
 • Wilt leren werken volgens moderne methoden;
 • Aardig is;
 • Van muziek houdt; en
 • Houdt van een informele sfeer op het werk?

Bekijk dan onze stagevacatures:

Zie jij niet direct een match met de openstaande posities, maar zie je wel een match met Online Drumles? Neem contact op via contact@onlinedrumles.nl.

Een stage bij Online Drumles

1. Alles kan.

Bij Online Drumles zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen bijdragen aan onze visie “iedereen kan leren drummen”. Online Drumles is een kleinschalig – maar snel groeiend – bedrijf met een informele sfeer, waar veel ruimte is voor je eigen bijdrage.

2. Elke vacature is een richtlijn

Voor elke stage (en baan) bij Online Drumles geldt: de juiste persoon op de juiste plek. Dit betekent dat we altijd de werkzaamheden aan de persoon aanpassen en niet andersom. Een stageprofiel of een functietitel hechten we niet veel waarde aan. Het enige wat telt, is hoe jij het meeste plezier in je werk hebt, want dan gaan we met zijn allen pas echt resultaten halen.

3. Werk waar en wanneer je wilt

Een stage bij Online Drumles betekent modern werken. Werk wordt op jou afgestemd, je uren zijn flexibel, en je kan op afstand werken. Daarnaast krijg je studie-uren, mag je drummen tijdens werktijd, en heb je – indien je op kantoor bent – lunch. Onze werkweek is 32.5 uur. Want niemand kan zich 8 uur achter elkaar concentreren.

4. Een (bij)baan voor na je stage

Zijn we aan het einde van jouw stage allebei laaiend enthousiast? Dan willen we misschien wel kijken of we het feestje kunnen verlengen. Je sorteert met een stageplek bij ons altijd voor op een baan bij Online Drumles. Dat kan – afhankelijk van je situatie – een fulltime baan zijn (32.5 uur), of een flexibele bijbaan voor naast je studie.

Solliciteren

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom. We zeiden het aan het begin: Voor elke stage (en baan) bij Online Drumles geldt: de juiste persoon op de juiste plek. Dit betekent dat we altijd de werkzaamheden aan de persoon aanpassen en niet andersom. Een stageprofiel of een functietitel hechten we niet veel waarde aan. Het enige wat telt, is hoe jij het meeste plezier in je werk hebt, want dan gaan we met zijn allen pas echt resultaten halen.

Solliciteer nu voor een toffe stage

Hoe werkt solliciteren?

Niet al te moeilijk doen. Tenzij je dat graag wilt. Dan vooral wel doen.

We werken niet met assessments of uitgebreide sollicitatieprocedures. Stuur je CV in en we gaan kijken naar een goede match. Voel je de behoefte om jouw match met Online Drumles uit te leggen met een motivatiebrief? Doe het dan vooral. Vind je dat je CV al voor zichzelf spreekt en dat wij wel gek zijn als wij die match zelf niet zien? Laat het dan lekker bij je CV.

We voeren twee gesprekken met je

Gesprek 1: wat wil jij?
Na het bekijken van je CV nodigen we je uit voor een gesprek (remote of op kantoor). Daar maken we laagdrempelig even kennis en gaan we inzoomen op:

 1. Wie jij bent;
 2. Wat je al kunt;
 3. Wat je wilt ontwikkelen; en
 4. Wat je niet wilt ontwikkelen.

Dit gesprek voer je met de teamlead die bij jouw stage past.

Gesprek 2: cultural fit
In het tweede gesprek voer je een gesprek over wat voor persoon je bent. We gaan wat dieper in op wat voor persoon je bent. Het doel hierachter is om de juiste persoon met het juiste bedrijf, team, en stagebegeleider te matchen.

Ben jij iemand die veel behoefte heeft aan structuur? Dan krijg je een ander soort rol dan iemand die graag heel creatief is met weinig structuur. Er zijn geen goede of foute antwoorden, en voor elk type persoonlijkheid is plek.

Gefeliciteerd!

Na het tweede gesprek laten we je weten dat je een toffe stageplek hebt, en dat we er naar uit kijken met je te gaan samenwerken. Is er geen match, dan laten we je concreet weten waarom.

Nog vragen?

Mail ons gerust op contact@onlinedrumles.nl, gebruik de chat, of vul het formulier in!

Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle