Drumles

Alles wat je moet weten over Drumles

Alles wat je moet weten over drumles

Categorieën:

De complete lijst artikelen over drumles vind je onderaan deze pagina.

Of wil je meer weten over:

  • Drummen Algemeen. Alles wat maken heeft met drummen in het algemeen. Moet je noten leren te lezen om te leren drummen? En ben je ooit te jong en te oud om te leren drummen? Vind hier je antwoord op alles wat met drummen te maken heeft.

 

  • Drumstellen. Drummen doen we op een drumstel. Lees hier alles over drumstellen. Waar moet je op letten als je een drumstel koopt? Kan je beter elektrisch of akoestisch drummen? En wat is nou een geschikt drumstel voor kinderen? Alles over drumstellen vind je hier.

 

  • Online Muziekles. Je weet nog niet of je wilt gaan drummen, maar je wilt in ieder geval iets met muziek doen! Hoe werkt dat eigenlijk als je online een muziekinstrument leert spelen? Lees hier alles over Online Muziekles.

 

  • Muziek en gezondheid. Dat muziek goed is voor de geest dat voelen we allemaal wel aan. Maar wat zegt de wetenschap hierover? Hoe past muziek en drummen in een goede levensstijl? Lees er alles over in de rubriek Muziek en Gezondheid.

 

  • Drumtips. De juiste houding achter het drumstel, geluidsisolatie en hoe oefen je nou goed met een metronoom? Vind hier korte artikelen met diverse drumtips om jou een betere drummer te maken.

 

 

Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle Background circle