De coolste Drumkids van YouTube!

drummer kind 8 jaar
4.7
(3)

De coolste Drumkids van YouTube!

Je bent nooit te jong om te leren drummen natuurlijk! En op YouTube bewijzen duizenden kinderen dat met video’s van hun kunsten. Wij zetten de leukste en coolste jonge drummers van dit moment voor je op een rij.

Je bent nooit te jong om te leren drummen

Bij Online Drumles zeggen we altijd: ‘Iedereen kan leren drummen, ongeacht leeftijd!’ De wat oudere generatie die zijn of haar jeugddroom om te leren drummen nooit heeft kunnen vervullen, wordt hier veelal door geïnspireerd. Maar vergeet ook de allerjongsten niet.

Drummen is voor alle leeftijden. Of je nu 3 jaar, 33 jaar of 73 jaar bent. Het is nooit te vroeg om te beginnen. En dat kinderen op jonge leeftijd al het drummen onder de knie kunnen krijgen, wordt bewezen op YouTube. Op dit platform zijn de coolste drumkids te vinden die al op hele jonge leeftijd een behoorlijk tempo weten te houden. Benieuwd? We hebben de leukste en beste jonge drummers hieronder voor je op een rijtje gezet.

Achtste groove, 2 jaar oud

Drumcover ‘Sweet Child O’ Mine’ – Guns ‘n’ Roses, drummer 3 jaar oud

Drummer in orkest ‘Galop Infernal’ – Offenbach, drummer 3 jaar oud

Bekende jonge drummers op YouTube

Op YouTube zijn vele kanalen te vinden met jonge drummers. Een aantal zijn al een tijdje bezig. Ben je dus benieuwd naar de voortgang van andere jonge drummers, raden wij onderstaande kanalen aan.

MightyMouseDex

Al sinds 2015 post deze Youtuber drumcovers van zijn voortgang als drummer. Zijn kanaal is het zeker waard om in de gaten te blijven houden. Bekijk hieronder zijn drumcover van ‘Heathens’ – Twenty One Pilots. Hij was 9 jaar oud toen hij deze video opnam.

Jagger Alexander-Erber

De jonge Jagger is begonnen via Australia’s Got Talent, maar nu een heuse superster. Hij wordt nu al gerekend tot de beste drummers van Australië. Waarom? Bekijk het zelf maar eens in zijn auditie:

Nandi Bushell

Misschien wel de bekendste jonge drummer op YouTube is Nandi Bushell. Haar naam ken je misschien niet, maar de video van haar drumbattle met Dave Grohl tijdens de lockdown ken je vast wel!. Als reactie hierop werd Nandi uitgenodigd mee te spelen met Foo Fighters nummer ‘Everlong’ op het podium. Nandi Bushell is het zeker waard om te volgen.

Drumles voor kinderen

Schuilt in jouw kind een drummer? Krijgt jouw zoon of dochter geen genoeg van lekker meeklappen en -stampen op muziek? Dan is Online Drumles echt iets voor hem of haar! Introduceer je kind aan Online Drumles en hij of zij kan lekker de gang gaan en leren drummen waar en wanneer hij of zij wilt. Online Drumles is altijd 14 dagen gratis uit te proberen. De gehele cursus. Doe dat dus vooral en kom er zo achter hoe leuk leren drummen kan zijn!

Online Drumles begint bij het allereerste begin en houdt rekening met onervaren drummers. Perfect voor kinderen dus. Voordeel van Online Drumles is ook dat er geen vast tijdstip in de week is waarop je moet haasten om je kind op tijd bij de les te krijgen. Je kunt gewoon rustig thuisblijven en zet je laptop of tablet aan met de lessen zodra je kind wil oefenen. Heb jij ook even een rustige middag! ?

Voordelen van elektrisch drummenman achter elektrisch drumstel

Oh en wat betreft geluidsoverlast, dat valt reuze mee. De elektrische drumstellen van tegenwoordig zijn nagenoeg geluidsstil. Ook kun je deze binnen no-time weer opgeborgen hebben in de hoek of onder de trap. Staat niemand in de weg. En na een paar jaar weer een nieuw drumstel aanschaffen is ook niet nodig. Het elektrische drumstel staat op een frame dat hoger en lager gezet kan worden. Het drumstel groeit in feite met je kind mee. Bij Online Drumles bieden we alles-in-een pakketten aan waarin je een drumstel inclusief drumles in huis haalt. Ben je gelijk klaar en kan je kind leren drummen. Is het nog niet zeker of je kind het drummen wel vol gaat houden, dan kun je beginnen met een drumstel huren. Zonder risico. Is jouw kind tot een echte drummer uitgegroeid, dan kun je altijd het drumstel voor een restant bedrag overkopen. Bekijk de drumstellen en kies de beste voor jouw kind uit.

Nog verdere vragen over Online Drumles, drummen of het beste drumstel? Stel ze via het contactformulier hieronder en wij komen zo snel mogelijk met een persoonlijk antwoord terug.

Wat vond je van de inhoud op deze pagina?

Klik op een ster om jouw mening te geven!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal beoordelingen 3

Er zijn nog geen beoordelingen. Word de eerste die deze pagina beoordeeld!

Aangezien je deze pagina nuttig vindt...

Volg ons op social media!

Wat jammer dat deze pagina niet nuttig is voor jou!

Help ons dit te verbeteren!

Hoe kunnen we de inhoud verbeteren?


Probeer het uit in jouw proefperiode.

Nu kan iedereen leren drummen!